financiele-aspecten-duurzame-investering

Friends4Friends 

€ 150,- Cashback actie! (zonnepanelen)*

Wilt u een vriend, familie, kennis en/of buren aanbevelen? Vul het onderstaande contactformulier zo juist mogelijk in en dan zullen wij vervolgens telefonisch contact gaan opnemen met uw vriend, familie, kennis en/of buren.

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Wij vragen u onderstaande gegevens in te vullen

Friends4Friends € 150,- Cashback stappenplan

Stap 1: Bent u tevreden over MijnEnergieWens.nl? U kunt ons nu aanbevelen bij uw vrienden, familie, kennissen en/of buren en wij belonen u per aangebrachte klant met € 150,- Cashback!
Stap 2: U vult de contactgegevens van uw vriend, familie, kennis en/of buurman in.
Stap 3: Wij nemen contact op met uw ''Friend(s)'', zodat we een persoonlijke dakscan/offerte kunnen gaan opmaken.
Stap 4: Uw ''Friend'' is tevreden over ons aanbod en gaat akkoord met de offerte.
Stap 5: Jullie zijn beide tevreden met de opgeleverde projecten en wij belonen u met € 150,- Cashback!* U gaat dit wel delen, toch...?

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021