In termijnen betalen, hoe zit het & wat zijn de voordelen?
30 september 2021 

In termijnen betalen, hoe zit het & wat zijn de voordelen?

Tegenwoordig wordt er veel reclame gemaakt over het huren van zonnepanelen. Echter is het ook mogelijk om laadpalen en airco's te huren. Kiest u voor huren dan betaalt u eigenlijk altijd teveel. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit niet bij onze klanten aan te bieden. Wat wij wel aanbieden is het in termijnen betalen van uw producten. In dit artikel leggen wij u uit wat de voordelen & mogelijkheden zijn van het in termijnen aanschaffen van zonnepanelen, laadpalen en/of airco's.

Wat zijn de voordelen?

Zoals gezegd geloven wij dat er voor de consument (u) meer voordelen zijn als u het product in termijnen aanschaft, dan dat u het product huurt. Waarom denken wij dat? Heel simpel;

1.) Om te beginnen met gemak, kunt u bij ons zelf u wensen instellen. Zo kunt u kiezen welk bedrag u wilt lenen, in welke termijn u dit bedrag wilt afbetalen en profiteert u van een lage rente.

2.) U wordt eigenaar van het systeem, dit in tegenstelling bij het huren van producten. Zo kunt u het termijnbedrag van de zonnepanelen afbetalen met de opbrengst die u heeft geniet van de afgelopen maand. Hierdoor heeft u de eerste jaren geen cent uit eigen zak betaalt (en kunt u tegelijk uw energiekosten omlaag brengen), maar geniet u op de lange termijn wel van een goede duurzame investering (die dus ook uw maandelijkse kosten drukt). Wist u dat, bij aanschaf van zonnepanelen in Nederland de gemiddelde woningwaarde stijgt met € 12.000,-?

3.) Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Bij de aanschaf van zonnepanelen verzorgen wij uw btw teruggave. Kiest u voor het in termijnen betalen? Dan blijft het mogelijk om de btw terug te vragen!

4.) U kunt nog steeds gebruik maken van subsidies

Wat zijn de mogelijkheden?

Bijna iedereen kan aanspraak maken op het in termijnen betalen van onze producten & dit is ook waar wij naar streven. Wij willen de energietransitie toegankelijk maken voor iedereen. Daarnaast kunt u zelf bepalen voor welke periode & binnen welke termijnen u ons product aanschaft. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien en kunnen wij samen met u iedereen stimuleren binnen de energietransitie in Nederland.

Onze producten aanschaffen in termijnen? Bekijk direct uw mogelijkheden!

Wij verzorgen ook alle soorten subsidie aanvragen voor verduurzaming 

Via onze partner De Centrale Subsidie aanvraag kunnen wij u altijd & snel helpen bij het aanvragen van subsidies waar u recht op heeft. Daarnaast hebben wij alle mogelijke subsidies zakelijk & subsidies voor particulieren uitgezocht. Hierdoor heeft u alle informatie op één centrale plek en hoeft u niet te zoeken waar u recht op heeft.

Reactie plaatsen