lg-solar-logo

Over LG Solar zonnepanelen

De zonnepanelen van Tier 1 leverancier LG Solar staan voor de hoogste kwaliteit en het mooiste design. Het Koreaanse LG is al jaren onze partner voor het hoge residentiële segment. Doordat de Solar tak van dit grote consumentenelektronicabedrijf eigen technologieën heeft ontwikkeld, bieden ze een product- én opbrengstgarantie van 25 jaar.

LG Zonnepanelen

De focus van LG ligt, naast duurzaamheid, op een aantrekkelijk ontwerp, gebruiksgemak en kwaliteit. De zonnepanelen van LG zijn zodanig ontworpen en geproduceerd dat de eenvoudige installatie, het onderhoudsgemak en de levensduur van de panelen verzekerd blijven. De bijbehorende 25-jaar product- en prestatiegarantie is daar een voorbeeld van.

LG NeON H

De LG NeON H is een van de krachtigste en meest veelzijdige modules op de markt. Bij het ontwerp stond het uiterlijk voorop; dunnere busbars die op een afstand allemaal zwart lijken en een mat zwart frame. De LG NeON H is uitgerust met N-type cellen en half-cut technologie voor meer kracht en efficiëntie. De LG NeON H heeft een productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 90,6%. Kortom, hogere prestaties en betrouwbaarheid.

Over LG

Door de uitgebreide ervaringen op het gebied van elektronica en technologie, is LG uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor kwaliteit in de markten voor huishoudelijk apparatuur en home entertainment. Deze standaarden en streef naar perfectie zetten ze voort in LG's jongere ondernemingen zoals de energiebranche.

Alle topproducten van LG voldoen aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De producten bieden veel meerwaarde, waaronder de maximalisatie van de elektriciteitsproductie per eenheidsoppervlakte. Daarnaast biedt LG een enorm goede prestatiegarantie voor zijn producten. Deze prestatiegarantie weerspiegelt de rigoureuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuust en stabiel zijn.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!