longi-solar-logo

Over Longi Solar zonnepanelen

Longi Solar

Longi Solar is een grote speler in de productie van efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. Longi Solar richt zich al 18 jaar op MONO en is een grote leverancier van monokristallijn silicium wafers. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Xian, China. Daarnaast heeft Longi vestigingen in Japan, Europa (Duitsland), Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië en Afrika. In 2015 ondertekende Longi Solar een contract met Yingli om samen te werken aan mono kristallijne producten. Begin 2016 ondertekende Longi Solar een zonnepanelenverkoopovereenkomst met SunEdison Products Singapore en stemde ermee in om silicium te kopen dat is gemaakt in Zuid-Korea. In 2017 breidde Longi de module-assemblagecapaciteit uit met ongeveer 1.5 GW om 6.5 GW naamplaatcapaciteit te bereiken. Begin 2018 kondigde Longi plannen aan om een nieuwe assemblagefabriek voor 5GW-modules te bouwen.

Daarnaast verkoopt Longi Solar haar modules aan verschillende grote partijen, zoals Ja Solar & LG. Hierdoor geloven wij dat de panelen van longi Solar van topkwaliteit zijn & dat het bedrijf zich goed in de markt heeft gevestigd. Dit is belangrijk, want u krijgt maar liefst 12 jaar garantie op de Longi Solar zonnepanelen. 

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!