team-foto-website

Thuisbatterij

'Een luisterend oor voor al uw energiewensen'

Vraag snel en gratis een vrijblijvende offerte aan

Thuisbatterij

'Een luisterend oor voor al uw energiewensen'

Vraag snel en gratis een vrijblijvende offerte aan

Waarom MijnEnergieWens.nl

Onze batterijen zijn van A-kwaliteit, voor efficiëntie 

Deskundig advies op maat van onze persoonlijke adviseurs

Onze eigen (gecertificeerde) monteurs

Beoordeeld met een 4,9 uit 5 sterren op Google en Facebook

U ontvangt tot 30 jaar garantie op onze producten

U bespaart gemiddeld €1.250,- per jaar

Profiteer van een jaar gratis onderhoud aan uw thuisbatterij*

Bij ons kunt u nu tijdelijk in termijnen betalen

"Een tevreden klant, dat geeft ons energie!"

Bij MijnEnergieWens.nl bieden wij een luisterend oor voor al uw energiewensen. Onze visie is simpel: de klant staat centraal. Daarom krijgt u bij ons altijd een persoonlijk adviseur toegewezen. Wij luisteren zorgvuldig naar uw behoeften en stemmen hier zodoende een passend traject op af. Doordat wij met eigen monteurs werken, kunnen wij dit traject volledig naar uw wensen inrichten en kunnen wij de installatiekwaliteit waarborgen. Wij houden van transparantie en willen de energietransitie voor onze klanten zo duidelijk mogelijk in kaart brengen. U krijgt van ons eerlijk en betrouwbaar advies. Geen poespas.. gewoon ‘rechttoe rechtaan’. Persoonlijke service, advies op maat en betrouwbaarheid, dat kunt u van ons verwachten!

Waarom nu investeren in een
thuisbatterij met een dynamisch contract?

klavertje-favicon

Behaal tot maar liefst 80% eigen verbruik

klavertje-favicon

U betaalt 0% BTW bij aanschaf thuisbatterij 

klavertje-favicon

Minder afhankelijk en geen terugleverkosten

investering-thuisbatterij
Het verduurzamen van uw woning is een slimme manier van investeren. U verdient direct geld en u verhoogt het wooncomfort. Het is nu ook interessant om een thuisbatterij samen met een energie management systeem (dynamisch energiecontract) toe te voegen. Hierdoor bent u minder afhankelijk van energieleveranciers, betaalt u geen vaste terugleverkosten, kunt u in combinatie met een hybride warmtepomp en een laadpaal tot maar liefst 80% van uw eigen opgewekte stroom gebruiken en haalt u nog meer financiële verdiensten uit uw investering. Het gemiddelde rendement ligt op 5% en hierbij is de gemiddelde waardestijging van uw woning (in Nederland gemiddeld 2,5%) nog niet eens meegenomen! Bij welke andere investering behaalt u deze rendementen?
Dynamisch-energiecontract

Het dynamische energiecontract

 • Variabele tarieven: de tarieven onder een dynamisch energiecontract kunnen variabel zijn en worden vaak beïnvloed door factoren zoals vraag en aanbod. 
 • Geen vaste terugleverkosten: met een dynamisch energiecontract worden er geen vaste terugleverkosten vanuit uw energieleverancier in rekening gebracht.
 • U ontvangt geld voor het opladen van uw batterij: in de nacht en midden op de dag zijn de stroomprijzen lager (vraag en aanbod). In sommige gevallen ontvangt u zelfs geld om stroom van het net af te halen en te gebruiken voor het opladen van uw thuisbatterij. Op deze manier bent u flexibel en profiteert u maximaal van de mogelijkheden.
monitorx

MonitorX

MonitorX Is de onafhankelijke energiemanagement software waarbij u allerlei verschillende producten en merken in een overzicht kunt terugvinden. Wat verbruikt u wanneer, tips voor een beter rendement en het aansturen van uw systemen. Hierdoor werkt uw systeem het meest efficiënt en behaald u het beste rendement. In combinatie met MonitorX betaald u 0% BTW voor uw thuisbatterij en draagt u bij aan het ontlasten van het Nederlandse energienet. 

Vraag uw adviseur voor de mogelijkheden.

In het kort alles op een rij:

 • U verhoogt het verbruik van uw eigen opwek gemiddeld van 45% naar 65%. Met een laadpaal en Hybride warmtepomp wordt dit zelfs 80%!
 • Minder afhankelijk van energieleveranciers en GEEN vaste terugleverkosten met een dynamisch energiecontract;
 • U betaalt op dit moment 0% BTW voor een thuisbatterij in combinatie met energiemanagement;
 • U krijgt een gemiddeld rendement van 5% per jaar op uw investering. Let op: hierbij is de waardestijging van uw woning (in Nederland gemiddeld 2,5%) en het extra wooncomfort niet meegenomen.
 • U bent onafhankelijk en profiteert maximaal van alle financiële mogelijkheden.
 • In combinatie met ons MonitorX energiemanagement systeem kunt u verschillende merken en producten in een overzicht uitlezen en aansturen.

Onze batterijen

growatt-batterij

Growatt

U ontvangt op dit product 10 jaar productgarantie. Daarnaast is het ook mogelijk om klein te beginnen en indien gewenst later uit te breiden. Dit maakt het het instappen laagdrempeliger. Het uitbreiden van uw systeem kan bijvoorbeeld interessant zijn als uw verbruik toeneemt of als u gebruik wilt maken van het dynamische energiecontract.
solaredge-batterij

SolarEdge

U ontvangt op dit product 10 jaar productgarantie. Daarnaast is het ook mogelijk om klein te beginnen en indien gewenst later uit te breiden. Dit maakt het het instappen laagdrempeliger. Het uitbreiden van uw systeem kan bijvoorbeeld interessant zijn als uw verbruik toeneemt of als u gebruik wilt maken van het dynamische energiecontract.
enphase-batterij-kopen

Enphase

U ontvangt op dit product 15 jaar productgarantie. Daarnaast is het ook mogelijk om klein te beginnen en indien gewenst later uit te breiden. Dit maakt het het instappen laagdrempeliger. Het uitbreiden van uw systeem kan bijvoorbeeld interessant zijn als uw verbruik toeneemt of als u gebruik wilt maken van het dynamische energiecontract.

Het Nationaal Warmtefonds

 • Je moet eigenaar en bewoner zijn van de te verduurzamen woning. 
 • De aanvraag is niet voor een nieuwbouwwoning.
 • Je kunt minimaal € 1.000 en maximaal € 71.000 lenen.
 • Het is een maandannuïteitenlening.
 • De aanvraag voor de Energiebespaarlening is drie maanden geldig.
 • Geen bovengrens leeftijd: aanvragen ook mogelijk voor 75+'ers.
 • Ook leenmogelijkheden voor eigenaar-bewoners met beperkte leenruimte.
 • Rente van 0% voor eigenaar-bewoners met verzamelinkomen minder dan € 60.000.

Goed advies en uw vaste betrouwbare  installateur 

Het vinden van een betrouwbare zonnepanelen installateur kan soms lastig zijn. Goedkoop betekent vaak duurkoop, zeker voor producten die hun waarde op de langere termijn moeten terugverdienen. Het is daarom belangrijk om te controleren of uw zonnepanelen installateur beschikt over de juiste certificaten en keurmerken om de kwaliteit van hun werk te waarborgen. Daarnaast besteden veel zonnepanelen installateurs de montage van de zonnepanelen op het dak uit aan externe partijen. Dit kan ten koste gaan van de service- en montagekwaliteit. Bij MijnEnergieWens.nl werken wij daarom alleen met eigen gecertificeerde monteurs. Hierdoor zijn wij niet alleen flexibel, maar kunnen wij ook snel handelen; voor, tijdens en na installatie! Klik hieronder om kennis te maken met onze werknemers en monteurs.

Goed advies en uw vaste betrouwbare  installateur 

Onze beloftes

 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Gegarandeerd snelle installatie
 • Gratis 30 dagen op proef
 • Eerste jaar gratis onderhoud in combinatie met PV
 • In termijnen betalen mogelijk
Het vinden van een betrouwbare zonnepanelen installateur kan soms lastig zijn. Goedkoop betekent vaak duurkoop, zeker voor producten die hun waarde op de langere termijn moeten terugverdienen. Het is daarom belangrijk om te controleren of uw zonnepanelen installateur beschikt over de juiste certificaten en keurmerken om de kwaliteit van hun werk te waarborgen. Daarnaast besteden veel installateurs de montage uit aan externe partijen. Dit kan ten koste gaan van de service- en montagekwaliteit. Bij MijnEnergieWens.nl werken wij daarom alleen met eigen gecertificeerde monteurs. Hierdoor zijn wij niet alleen flexibel, maar kunnen wij ook snel handelen; voor, tijdens en na installatie! Klik hieronder om kennis te maken met ons hele TEAM! 

Onze beloftes

 • Eigen gecertificeerde monteurs
 • Gegarandeerd snelle installatie
 • Gratis 30 dagen op proef
 • Eerste jaar gratis onderhoud
 • Kosteloos in termijnen betalen
 • Korte terugverdientijd (3-5 jaar)

Onze garanties

Bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand komen vaak flinke investeringen kijken. Wij van MijnEnergieWens.nl zijn ons hier goed van bewust en snappen daarom dat kwaliteitsgarantie een belangrijke factor speelt in uw beslissingsproces. Om u een handje op weg te helpen, vindt u hieronder een transparant overzicht van onze garanties.

Productgarantie

Goedkoop is duurkoop. Dit geldt zeker voor producten die hun waarde op de langere termijn moeten terugverdienen. Wij kiezen er daarom voor om alleen kwalitatieve producten van gerenommeerde fabrikanten aan te bieden. Al onze producten zijn voorzien van een CE-keurmerk en komen standaard met lange garanties. Zo ontvangt u op de Enphase thuisbatterij 15 jaar productgarantie!
MijnEnergieWens eigen monteurs

Servicegarantie

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel! Om deze reden wordt er bij MijnEnergieWens.nl alleen gewerkt met eigen installateurs. Hierdoor zijn wij niet alleen flexibel, maar kunnen wij ook snel handelen; voor, tijdens en na installatie! Al onze installateurs zijn gecertificeerd waardoor wij de montagekwaliteit van uw systeem kunnen waarborgen. Verder profiteert u bij ons  van 1 jaar gratis onderhoud!*
schoonmaken-zonnepanelen

Profiteer nu van het eerste jaar gratis onderhoud

U denkt waarschijnlijk: "deze foto hoort hier niet", maar dat is niet waar. In combinatie met de aanschaf van zonnepanelen ontvangt u namelijk het eerste jaar ons Deluxe onderhoudsabonnement cadeau.

Het onderhouden van uw producten is erg belangrijk omdat het ervoor zorgt dat ze optimaal blijven werken en een maximale hoeveelheid efficiëntie kunnen realiseren. Door goed onderhoud te voeren, verlengt u de levensduur en voorkomt u mogelijke problemen in de toekomst.

Bij MijnEnergieWens.nl streven wij ernaar dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun producten. Daarom bieden wij het eerste jaar standaard gratis onderhoud aan voor uw thuisbatterij in combinatie met de aanschaf van zonnepanelen. Wij raden aan om het onderhoud jaarlijks te herhalen om de levensduur van uw producten te verlengen. Zo behaalt u het maximale rendement uit uw investering. Klik op de link hieronder voor al onze onderhoudsabonnementen.

Veelgestelde vragen

Specifieke vragen over zonnepanelen

Uit welke onderdelen bestaat een zonnepanelen systeem?

Een zonnepanelensysteem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, bekabeling en een montagesysteem. De zonnepanelen vangen zonne-energie op en zetten deze om in gelijkstroom. De omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom die gebruikt kan worden in huishoudelijke apparaten. Bekabeling verbindt de panelen en omvormer, en het montagesysteem bevestigt de panelen op het dak of op de grond. Het is belangrijk dat de bekabeling van hoge kwaliteit is en de juiste afmetingen heeft om verliezen in de energieoverdracht te minimaliseren. Het montagesysteem moet veilig en efficiënt zijn om de levensduur van de panelen te verlengen en om de energieproductie te optimaliseren.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dit gebeurt doordat zonnepanelen kleine onderdelen bevatten die het licht van de zon omzetten in elektriciteit. Dit noemen we zonnecellen. Zonnecellen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat elektriciteit kan opwekken wanneer er licht op valt. Wanneer zonlicht op de zonnecellen valt, worden er elektronen losgemaakt, die dan een elektrische stroom genereren. Deze stroom kan worden gebruikt om bijvoorbeeld verlichting, apparaten of zelfs hele huizen van stroom te voorzien.

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar. De twee meest voorkomende typen zijn monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Monokristallijne panelen zijn gemaakt van één enkel kristal en hebben een diepzwarte kleur. Ze zijn over het algemeen duurder, maar hebben een hoger rendement dan polykristallijne zonnepanelen. Polykristallijn panelen zijn gemaakt van meerdere kristallen en hebben een blauwe kleur. Ze zijn over het algemeen goedkoper, maar hebben een iets lager rendement dan monokristallijne zonnepanelen. Andere typen zonnepanelen zijn dunne film zonnepanelen en bifaciale zonnepanelen, maar deze zijn minder gangbaar. Bij MijnEnergieWens.nl werken mij met monokristallijne zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

De hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft, hangt af van uw elektriciteitsverbruik en de grootte van de zonnepanelen. Het is belangrijk om eerst te bepalen hoeveel stroom u verbruikt, zodat u kunt berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om voldoende elektriciteit op te wekken. Daarnaast spelen ook factoren als de locatie van uw huis, de helling van uw dak en de hoeveelheid zonlicht die er op uw dak valt een rol bij het bepalen van het aantal benodigde zonnepanelen. Wij raden aan om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Die kan voor u een nauwkeurige inschatting maken.

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De levensduur van zonnepanelen kan variëren, maar over het algemeen gaan ze zo'n 25 tot 30 jaar mee. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de zonnepanelen, de installatie en de omstandigheden waarin ze worden gebruikt. Na verloop van tijd kan de opbrengst van de zonnepanelen afnemen, maar dit gebeurt over het algemeen geleidelijk. Het is daarom belangrijk om uw zonnepanelen regelmatig te laten controleren en onderhouden door een zonnepanelen expert om de levensduur en de opbrengst te optimaliseren. Bij MijnEnergieWens.nl krijgt u standaard het eerste jaar gratis onderhoud en kunt u vervolgens kiezen uit een van onze onderhoudsabonnementen.

Moet ik mijn zonnepanelen onderhouden?

Ja, uw zonnepanelen hebben onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Het is aan te raden om uw zonnepanelen minimaal één keer per jaar te (laten) reinigen om vuil en stof te verwijderen die de opbrengst kunnen verminderen. Daarnaast is het belangrijk om de conditie van de kabels en aansluitingen te controleren om storingen te voorkomen. Als u bijvoorbeeld merkt dat de opbrengst van uw zonnepanelen afneemt, kan dit een indicatie zijn dat er onderhoud nodig is. Bij MijnEnergieWens.nl krijgt u standaard het eerste jaar gratis onderhoud en kunt u vervolgens kiezen uit een van onze onderhoudsabonnementen.

Wat is de salderingsregeling?

De salderingsregeling is een regeling waarbij u als eigenaar van zonnepanelen geld kunt besparen op uw energierekening. Als u met uw zonnepanelen meer stroom opwekt dan u verbruikt, kunt u het overschot terugleveren aan het elektriciteitsnet. Dit overschot wordt verrekend met de stroom die u afneemt van het net. Op deze manier betaalt u alleen voor het verschil tussen uw opwekking en uw verbruik. Dit kan ervoor zorgen dat u minder hoeft te betalen aan uw energieleverancier. De salderingsregeling zal vanaf 2025 waarschijnlijk geleidelijk aan worden afgebouwd.

Wat kost een zonnepanelen installatie?

Een zonnepanelen installatie kan variëren in prijs afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal panelen dat u nodig heeft, het merk en het type paneel dat u kiest, de grootte van uw dak en de kosten van de installatie. Het is belangrijk om te onthouden dat een zonnepanelen installatie een investering is die zichzelf uiteindelijk terugbetaalt door middel van besparingen op uw energierekening en eventuele subsidies of belastingvoordelen. Bent u benieuwd naar de prijzen van MijnEnergieWens.nl? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij staan u graag te woord.

Wat onze klanten zeggen...