team-foto-website

Werken bij MijnEnergieWens.nl

4,9/5

Klantcijfer

18

Vaste medewerkers

3

Stagiaires

Maak impact met iets wat er écht toe doet!

MijnEnergieWens eigen monteurs

Wie wij zijn...

MijnEnergieWens.nl is een hecht team dat zich inzet voor elkaar en voor de klant. Onze missie is simpel: Met een glimlach consumenten en bedrijven persoonlijk begeleiden en adviseren over het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand. Wij geloven er samen in dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen binnen de energietransitie in Nederland!

''Werken bij een klein (hecht!) team in deze branche zorgt ervoor dat ik nog meer impact kan maken tijdens de energietransitie voor veel Nederlanders!''

Reyer is sinds de zomer van 2022 werkzaam bij MijnEnergieWens.nl en is verantwoordelijk voor de marketing. "Ik ben erg begaan met het milieu. Het was voor mij daarom een logische keuze om te gaan werken bij een duurzaam bedrijf als MijnEnergieWens.nl. Het geeft mij veel voldoening om, door middel van marketing, een steentje bij te kunnen dragen aan de (duurzame) energietransitie van veel Nederlanders." Naast zijn werkzaamheden bij MijnEnergieWens.nl volgt Reyer een universitaire master op het Erasmus te Rotterdam.

Wat is je vakgebied?

Elektricien

foto-marnix

Monteur Zonnepanelen

Monteur Airco

Allround Marketeer