Betaalmogelijkheden

MijnEnergieWens.nl probeert altijd rekening te houden met haar klanten. Wij streven ernaar om heel Nederland energieneutraal te maken & omdat wij niet kunnen zien hoe onze klanten er financieel voor staan willen wij onze klanten verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. 

Wij weten als geen ander dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een grote investering te doen. Daarom willen wij onze klanten op verschillende manieren een steuntje in de rug bieden, zodat u toch kunt genieten van uw duurzame investering & wij ons doel om heel Nederland energieneutraal te maken kunnen realiseren.

Welke betaalmogelijkheden bieden wij

Op het moment dat u de offerte accepteert zijn er de volgende betaalmogelijkheden:

  • De klant kiest ervoor om het volledige bedrag vooraf te betalen. U ontvangt van ons een factuur en wij vragen u deze 7 dagen voor uw installatie dag aan ons te voldoen.
  • De klant kiest ervoor om het bedrag volledig kosteloos & veilig te betalen, nadat wij het project 100% naar tevredenheid hebben opgeleverd.
  • Wilt u in termijnen betalen? Dat kan! U kunt bij MijnEnergieWens.nl (volledig naar eigen wens) in termijnen betalen. Daarnaast wordt u altijd eigenaar van het systeem. Hierdoor betaalt u nooit teveel en wordt het ''huren'' nog voordeliger! Wilt u in termijnen betalen? Wij vragen u dan om deze pagina te bekijken of vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur.

Bovenstaand zijn onze ''standaard'' betaalmogelijkheden. Staat uw gewenste betaalmogelijkheid er niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur. Wij proberen altijd met u mee te denken.

Betaalmogelijkheden

Wij sturen u altijd een factuur (dit doen wij onder andere, zodat wij onze btw teruggave service (voor de zonnepanelen) kunnen aanbieden). Vervolgens is het naar aanleiding van uw wensen hoe de betaling gaat. U kunt bij ons op de volgende wijzen betalen:

  • iDEAL
  • Paypal
  • VISA/Mastercard (creditkaart betaling)
  • Apple Pay
  • Bankoverschrijving (factuur betaling)

Reactie plaatsen