Eigen gecertificeerde monteurs
22 september 2021 

Eigen gecertificeerde monteurs

MijnEnergieWens.nl staat bekend om zijn eigen kwalitatief sterke monteurs. Wij eisen van onze monteurs om altijd een 10 te scoren. Elke klant is koning & het gaat immers om een duurzame investering, die wij graag voor u uitvoeren.

Onze monteurs

De monteurs van MijnEnergieWens.nl hebben al een aantal jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen & airco's. Wij willen het beste van het beste, zowel in de kwaliteit van onze producten als in het monteren hiervan. Vandaar dat wij erg selectief zijn in wie wij aannemen en wie niet. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit, mede om die reden plannen wij per installatieploeg maximaal twee montages per dag in. Hierdoor geven wij de monteurs de tijd en rust om uw project 100% naar tevredenheid op te leveren.


Al onze monteurs zijn voorzien van de volgende certificaten:

Daarnaast zijn wij erkend SolarEdge- & Enphase importeur. Dit betekent dat wij alle kennis omtrent deze merken in huis hebben & u kunnen voorzien van een veilige & goede installatie.

Gegarandeerd snel geïnstalleerd!

MijnEnergieWens.nl staat bekent als één van de snelste in het leveren & installeren van uw duurzame investering. Na aanvraag van de vrijblijvende offerte ontvangt u binnen twee werkdagen al uw persoonlijke offerte op maat. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte kan de installatie normaliter al binnen 4 weken worden opgeleverd. Echter (vanwege de huidige drukte) zijn onze wachttijden iets opgelopen. Voor de actuele levertijden verwijzen wij u graag naar uw persoonlijke adviseur. Daarnaast hebben wij ook verschillende betaalmogelijkheden. Zo betaalt u altijd achteraf, maar kunt u bij ons ook in termijnen betalen. Kies de betaalmogelijkheid die het beste bij u past.

Persoonlijk advies 

Wij vinden persoonlijk advies enorm belangrijk. Daarom heeft iedere klant zijn eigen adviseur. Hierdoor weten wij zeker dat alles duidelijk is en wij de gemaakte afspraken nakomen. Is er een technische vraag waar uw adviseur geen antwoord op heeft, dan kunnen we snel schakelen met onze eigen monteurs. Hierdoor hebben we alle kennis in huis en kunnen wij u voorzien van (persoonlijk) goed advies.

Theo Bekken
Door

Theo Bekken

op 17 Jul 2023

Ziet er goed en vertrouwd uit.....

Reactie plaatsen