Zakelijke aanschaf, steeds populairder & aantrekkelijker!

Er zijn veel subsidies en voordelen voor de zakelijke aanschaf van zonnepanelen, laadpalen & (soms) ook airco's. Wij hebben alles voor u uitgezocht.

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Zakelijke aanschaf, steeds populairder & aantrekkelijker!

Kies voor een zakelijke aanschaf van uw zonnepanelen, laadpaal en/of airco & geniet van extra voordelen! Kies onderstaand uw situatie en bekijk de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur & wij regelen alles ''Van A (t/m) Z'' voor u!

Voor wie is de zakelijke aanschaf van

duurzame producten interessant?

Vastgoedbeleggers

Bent u een vastgoedbelegger? Wij hebben alles voor u uitgezocht. Heeft u nog vragen, onze adviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar!

Woningcorporaties

Bent u van een woningcorporatie? Wij hebben alles voor u uitgezocht. Heeft u nog vragen, onze adviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar!

Zakelijk (MKB)

Bent u een MKB'R en heeft u een eigen dak? Wij hebben alles voor u uitgezocht. Heeft u nog vragen, onze adviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar!

Agrarisch

Bent u werkzaam in de agrarische sector? Wij hebben voor u alles uitgezocht. Heeft u nog vragen, onze adviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!

Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021

Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.

Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021