Eenmalige inspectiebeurt zonnepanelen

Uw zonnepanelen systeem ligt altijd op uw dak. Werkt uw zonnepanelen systeem nog goed of bent u rendement aan het verliezen? Weet het zeker na onze eenmalige inspectiebeurt!

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Wat kunt u verwachten van een eenmalige inspectiebeurt?

Wanneer een zonnepaneel door omstandigheden niet goed functioneert loopt u onnodig energieopbrengst mis zonder dat u het zelf in de gaten heeft. Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen met uw zonnepanelen is het raadzaam om de installatie door een expert te laten inspecteren op eventuele beschadigingen of defecten. Met de eenmalige inspectiebeurt van MijnEnergieWens.nl wordt de werking van uw installatie gecontroleerd en nagegaan of deze naar behoren functioneert. Dit is uiteraard van invloed op de terugverdientijd van uw installatie en besparing op uw energierekening!
Direct inplannen


Wat u kunt verwachten

De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze zonnepanelen expert en zijn alleen in de woning, dus niet op het dak. De inspectiebeurt bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Controleren van de juiste werking van de omvormer;
  • Controleren van de bekabeling binnen in uw woning;
  • Uitlezen van de waarden per paneel op de omvormer;
  • Visuele inspectie van de elektrotechnische installatie;
  • Visuele inspectie van de panelen;
  • Rapportage van de bevindingen.

De eenmalige kosten

Voor een eenmalige inspectiebeurt betaalt u slechts €149,-* ongeacht het aantal panelen. In dit bedrag zijn ook de voorrijkosten en arbeidsloon van 60 minuten inbegrepen.

Mocht uit de inspectie blijken dat de installatie niet naar behoren functioneert, dan zal onze expert u hiervan op de hoogte stellen en geheel vrijblijvend de mogelijke vervolgstappen met u bespreken.

* Dit geldt voor woonhuizen met één omvormer en maximaal 20 panelen. Voldoet u niet aan deze voorwaarden? Vraag naar de mogelijkheden.

Direct inplannen


U ontvangt nu tijdelijk het eerste jaar ons ''Deluxe'' abonnement GRATIS!*

* U ontvangt deze tijdelijke aanbieding alleen als u door MijnEnergieWens.nl het zonnepanelensysteem heeft laten plaatsen.

** U zit na het eerste jaar gratis onderhoud nergens aan vast!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ervaringen van klanten

null
null
null
null
null

Ervaringen van klanten

Vanaf de eerste offerte tot en met de installatie liep alles op rolletjes. Communicatie is snel en duidelijk. Sterk punt.
Oscar uit Woerden Review van 15 februari 2020
Ze hebben bij mij thuis alles van ''A tot Z'' geregeld. Zeer tevreden & zeker iets om door te geven aan mijn vrienden & familie!
Elly uit Arnhem Review van 30 juni 2020
MijnEnergieWens.nl gevonden via offerte.nl. Geweldige service & goede prijs (vergeleken met andere via offerte.nl)
Sander uit Groningen Review van 19 april 2020