Energiecontract afsluiten bij Vattenfall

Direct afsluiten

De #1

Afsluitservice voor starters

Persoonlijk

Gratis advies op maat

Altijd

De scherpste tarieven

Waarom Vattenfall?

Vattenfall is een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Dat doen ze met 20.000 collega’s en 10 miljoen klanten in 8 landen. Zo stappen ze zelf steeds meer af van fossiele brandstoffen en gaan over op fossielvrije energie. En dat is nog maar het begin. Daarom werken ze samen met de industrie, met de overheid, met andere bedrijven én met jou. Je keuze voor Vattenfall belonen ze, simpelweg omdat je klant bij hen bent.

Vattenfall investeert flink in het opwekken van groene energie uit zon en wind. In vijf landen hebben ze nu zo’n 50 windparken op land en in zee. Daardoor zijn ze één van de grootste opwekkers én investeerders in windenergie.

Over MijnEnergieWens.nl

Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom kiezen voor Vattenfall?


  • Met de gratis Vattenfall Energie-app heb je zelf de regie over je energiezaken. Inzicht in je verbruik, advies over je termijnbedrag en praktische bespaartips. Zo houd je grip op je verbruik en op de kosten.


  • Met Exclusief spaar je voor mooie cadeaus en duurzame producten. Je kunt met korting deelnemen aan allerlei leuke uitjes. En elke maand kans op prachtige prijzen.


  • Je bepaalt zelf de hoogte van je termijnbedrag en op welke dag van de maand je dit betaalt.
Direct afsluiten

Stel uw eigen pakket samen

Hoe werkt dit?

Stap 1: Vergelijk

Vergelijk zelf onze tarieven met uw huidige maandlasten

Stap 2: Kies en bespaar

Kies uw producten en wij helpen u met overstappen. Heeft u toch liever vrijblijvend advies? Vraag het uw persoonlijke adviseur.

Stap 3: Totale ontzorging en gemak
Wij regelen al uw aansluiting(en). Hierdoor heeft u al uw nutsvoorzieningen in een keer geregeld!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021