Vrijblijvend financieeladvies

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen


30 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

makkelijk-overstappen

Even voorstellen

Wij, Maarten de Vries en Guus Bugter, zijn sinds 1990 actief in de financiële dienstverlening. In 2000 zijn we begonnen met Bugter & de Vries - financieel advies. Sinds die tijd is er enorm veel gebeurd en gewijzigd in de financiële sector. Na meer dan 20 jaar ervaring heeft Bugter & de Vries bewezen een stabiele en betrouwbare partij te zijn.

Wij adviseren en bemiddelen in onder andere:

   - Hypotheken

   - Verzekeringen

   - Spaar- en beleggingsrekeningen

Prijsbewust makelaars

Maak gebruik van onze expertise.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Waar wij u mee kunnen helpen

Hypotheken

Er zijn veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot een hypotheekaanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk mogelijkheden


Verzekeringen

Bent u wel goed verzekerd? Samen kijken wij naar uw huidige verzekering en naar de mogelijkheden. Misschien kunt u wel besparen?
Bekijk mogelijkheden


Sparen & lenen

Benieuwd naar welke manier van sparen het beste bij u past of wilt u geld lenen? Samen met u bekijken we wat het beste bij uw situatie past.

Bekijk mogelijkheden


Makelaardij

Huis kopen en/of verkopen, huis taxeren, energieplannen of bouwtechnische keuringen voor uw woning? Bugter & de Vries ontzorgen u ''Van A (t/m) Z''. 

Bekijk mogelijkheden


Financieel advies

Nadat wij samen uw persoonlijke situatie hebben bekeken en uw wensen hebben besproken gaan wij aan de slag met het bekijken van de mogelijkheden. 

Bekijk mogelijkheden


Wij vragen u onderstaande gegevens in te vullen

Wat u kunt verwachten

Stap 1. Bent u op zoek naar de mogelijkheden omtrent een duurzame investering of wilt u uw woning uitbouwen bijvoorbeeld met behulp van het verhogen van de hypotheek? Plan dan direct een vrijblijvend adviesgesprek in.

Stap 2. Nadat u zich heeft aangemeld voor een vrijblijvend adviesgesprek, neemt een van onze adviseurs (van Bugter & de Vries) telefonisch contact met u op, zodat jullie kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Stap 3. Is er een mogelijkheid die bij u past? Zoals u van ons gewend bent regelt Bugter & de Vries allen ''Van A (t/m) Z'' voor u!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021