Internet, TV & bellen afsluiten bij Ziggo

Direct afsluiten

De #1

Afsluitservice voor starters

Persoonlijk

Gratis advies op maat

Altijd

De scherpste tarieven
combineer-ziggo

Ziggo on Demand

Movies & Series bevat honderden films en series die je on-demand kunt bekijken, waar en wanneer je maar wilt. Betoverende Disney-films, tranentrekkende dramaseries en de nieuwste blockbusters, er is altijd wel iets te zien. Met de Ziggo GO app kun je ze zelfs bekijken op je smartphone, laptop of tablet in Nederland en EU, zolang je maar verbonden bent met WIFI.
Vattenfall investeert flink in het opwekken van groene energie uit zon en wind. In vijf landen hebben ze nu zo’n 50 windparken op land en in zee. Daardoor zijn ze één van de grootste opwekkers én investeerders in windenergie.

Over MijnEnergieWens.nl

Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.

ziggo-abonnement-afsluiten

Combinatiedeals

Als je een van Ziggo’s Alles-in-1 pakketten combineert met Vodafone mobiel, krijg je leuke gratis extra’s. Deze freebies zijn inclusief €5,- korting op je maandelijkse factuur, het dubbele van de hoeveelheid data op je mobiele abonnement en gratis extra tv-kanalen. Meer voor minder!
Direct afsluiten

Stel uw eigen pakket samen

Hoe werkt dit?

Stap 1: Vergelijk

Vergelijk zelf onze tarieven met uw huidige maandlasten

Stap 2: Kies en bespaar

Kies uw producten en wij helpen u met overstappen. Heeft u toch liever vrijblijvend advies? Vraag het uw persoonlijke adviseur.

Stap 3: Totale ontzorging en gemak
Wij regelen al uw aansluiting(en). Hierdoor heeft u al uw nutsvoorzieningen in een keer geregeld!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021