Internet, TV & Bellen

Lage tarieven & extra voordeel

Direct afsluiten

De #1

Afsluitservice voor starters

Persoonlijk

Gratis advies op maat

Altijd

De scherpste tarieven
kpn-eenvoudig-overstappen

Scherpe tarieven

Wij zorgen dat jij tot honderden euro’s bespaart op je maandelijkse lasten. Wij zoeken de beste deal die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Is je contract bijna afgelopen? Dan nemen wij contact met je op om samen te kijken of er opnieuw bespaart kan worde

Over MijnEnergieWens.nl

Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.

makkelijk-overstappen

Eenvoudig overstappen

MijnEnergieWens.nl helpt je gratis. Ook als je wisselt van aanbieder. Wij zorgen dat je makkelijk, snel en zonder zorgen kunt overstappen naar een andere leverancier. Jij zit dus geen moment zonder internet, televisie of telefoon. Wel zo handig!
Direct afsluiten

Stel uw eigen pakket samen

Hoe werkt dit?

Stap 1: Vergelijk

Vergelijk zelf onze tarieven met uw huidige maandlasten

Stap 2: Kies en bespaar

Kies uw producten en wij helpen u met overstappen. Heeft u toch liever vrijblijvend advies? Vraag het uw persoonlijke adviseur.

Stap 3: Totale ontzorging en gemak
Wij regelen al uw aansluiting(en). Hierdoor heeft u al uw nutsvoorzieningen in een keer geregeld!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021