De kennisbank

Alle informatie over zonnepanelen, laadpalen & airco's op één centrale plek!

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Waarom een kennisbank?

Er is heel erg veel informatie te vinden op het internet omtrent zonnepanelen, laadpalen en airco's. Wij willen onze klanten het totaalplaatje aanbieden en daarom deze kennisbank. U kunt alle informatie per onderdeel & onderwerp terugvinden in onze kennisbank. Wilt u persoonlijk advies? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wist u dat, wij 7 dagen per week bereikbaar zijn?

Waar wilt u meer informatie over vinden?

zonnepanelen-monteur-team

Zonnepanelen kennisbank

laadpaal-installeren

Laadpalen kennisbank

Airco kennisbank

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021