homepagina-mobiel

Zonnepanelen, laadpalen & airco's kopen zonder
spaargeld of huren, dat kan!

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

In het kort

MijnEnergieWens.nl wilt haar klanten voorzien van een ''Van A (t/m) Z'' service en daarnaast zijn wij ook voorstander in het (eerlijk) stimuleren van de energietransitie voor iedereen. Onze producten verhuren zou natuurlijk een mooi verdienmodel zijn. Echter betaalt u dan wel tot zo'n 15 keer teveel en dit is niet hoe wij ons geld willen verdienen. Daarom bieden wij u aan om in termijnen te betalen. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven, hierdoor zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en kunnen we samen de energietransitie binnen Nederland versnellen. 

Wilt u meer lezen over de voordelen & mogelijkheden van in termijnen betalen?

Wat zijn de voordelen?

U wordt eigenaar van

het product

U kiest binnen welk termijn u het product wilt afbetalen. Hiernaar bent u eigenaar & heeft u geen kosten meer. U betaalt een vast bedrag per maand.

Behoud uw subsidie- & btw teruggave

Kiest u voor in termijnen betalen? Wij kunnen nog steeds uw btw terugvragen (voor zonnepanelen). Daarnaast kunnen wij ook uw subsidies regelen.

Toegankelijk voor 

iedereen

U kunt zelf instellen voor welk bedrag u in termijnen wilt betalen & voor welke looptijd. Hierdoor kan iedereen meeliften met deze energietransitie.

zonnepanelenofferte-aanvragen

bereken binnen één minuut de mogelijkheden & stel uw eigen voorkeuren in!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!

Daniella uit Elst review van 22 september 2020

Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.

Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021