team-foto-website

Nutsvoorzieningen (Gas, Water, Licht, TV & Internet)

Direct afsluiten


3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

manager-overleg

Wij zorgen voor meer dan een product.

Wij zijn een luisterend oor voor al uw energiewensen. Daar horen nutsvoorzieningen, zoals: gas, water, licht, tv en internet natuurlijk bij. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om alles bij een vaste partij te kunnen regelen. Dit zorgt voor: zekerheid, gemak, de beste prijs en duidelijkheid bij eventuele calamiteiten. 

Door een samenwerking met de ARX Groep, kunt u door middel van onderstaand formulier direct uw toekomstige kosten inzien. Daarnaast kunt u ook direct een totaalpakket (of de gewenste product(en) afsluiten. 

Direct afsluiten


Onze samenwerkingen

Vattenfall

Vattenfall is een energiebedrijf met een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Dat doen ze met 20.000 collega’s en 10 miljoen klanten in 8 landen.

Powerpeers

Powerpeers: samen 100% groene stroom met elkaar delen: wat de één opwekt, kan de ander goed gebruiken. Dit zorgt voor vereniging en maakt Powerpeers een bedrijf met een duurzame visie.

KPN

KPN staat bekend groenste netwerk van Nederland. De klantenservice is dag en nacht bereikbaar om je te helpen en dankzij de 100% installatie garantie ben je zeker van een werkende verbinding.

Ziggo

Al tien jaar op rij is Ziggo uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. Supersnel internet, overal in huis perfecte WiFi en altijd veilig online. Dit zorgt voor rust en extra comfort in huis.

Delta

DELTA richt zich op groene stroom gegenereerd vanuit windmolenparken die in Zeeland staan. Het investeren in wind energie wordt steeds aantrekkelijker. Delta inversteert Dit maakt Delta op en top Nederlands!

T-Mobile

T-Mobile geeft je de mogelijkheid om jouw pakket volledig op jouw wensen af te stemmen. Kies jouw voordelige pakket van T-Mobile en geniet van razendsnel internet, veel entertainment en gratis extra’s.

YouFone

Bij Youfone ben je flexibel. Je bent niet verplicht om voor zenders te betalen als je ze helemaal niet kijkt. De klantenservice van Youfone is al twee keer beloond met de 'Beste Service Award'. Dit geeft ons in ieder geval een zeker gevoel. 
MijnEnergieWens eigen monteurs

Combineer & profiteer!

MijnEnergieWens.nl is een luisterend oor voor al uw energiewensen. Samen zorgen wij ervoor dat u kunt verduurzamen. Wij zorgen voor vrijblijvend advies op maat en met onze combi-deals profiteert u extra als u meerdere producten bij ons afneemt!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!


laadpaal-offerte-maken

Vergelijk, bespaar en bepaal je eigen koers

Bespaar maandelijks geld op gas, water, licht, internet, tv & bellen. Vergelijk zelf de tarieven van onze leveranciers met jouw huidige contracten. Stel je eigen ideale pakket samen. Overstappen? Wij helpen u uiteraard graag. 


Eenvoudig overstappen

MijnEnergieWens.nl helpt je gratis. Ook als je wisselt van aanbieder. Wij zorgen dat u makkelijk, snel en zonder zorgen kunt overstappen naar een andere leverancier. Jij zit dus geen moment zonder internet, televisie of telefoon. Wel zo handig!

Scherpe tarieven

Wij zorgen dat jij tot honderden euro's bespaart op je maandelijkse lasten. Wij zoeken de beste deal die aansluit bij uw wensen en behoeften. Is uw contract bijna afgelopen? Dan nemen wij automatisch contact met u op, zodat we samen kunnen gaan kijken of er opnieuw bespaart kan worden.

Direct gratis vergelijken


Over MijnEnergieWens.nl

Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.


Stel je eigen pakket samen

Gas, water & licht

Betrouwbare leveranciers

Voordelig & betrouwbaar, dat is waar het om gaat bij energieleveranciers. Daarom kun je kiezen uit toonaangevende leveranciers. Welke leverancier heeft jouw voorkeur?

Internet, TV & Bellen

Landelijke dekking

Bij het kiezen van een Alles-in-1 provider is het belangrijk om te kijken naar kwaliteit, stabiliteit en een compleet aanbod. Welke zenders heb jij graag in jouw pakket?
foto-sander

Altijd voordeel

Door de samenwerking met onze partner, sluit u bij ons contracten altijd af met voordeel! Wij houden in de gaten of je contracten aflopen en of je gebruik kunt maken van acties die nog meer voordeel kunnen gaan opleveren. Daarnaast helpen wij u ook met overstappen. Nieuwsgierig? U kunt uw adviseur altijd vrijblijvend om advies vragen.

Stel uw eigen pakket samen

Hoe werkt dit?

Stap 1: Vergelijk

Vergelijk zelf onze tarieven met uw huidige maandlasten

Stap 2: Kies en bespaar

Kies uw producten en wij helpen u met overstappen. Heeft u toch liever vrijblijvend advies? Vraag het uw persoonlijke adviseur.

Stap 3: Totale ontzorging en gemak
Wij regelen al uw aansluiting(en). Hierdoor heeft u al uw nutsvoorzieningen in een keer geregeld!

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!


Daniella uit Elst review van 22 september 2020

Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!

Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021