team-foto-website

MijnEnergieWens.nl

'Een luisterend oor voor al uw energiewensen!'

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Waarom MijnEnergieWens.nl

Bij MijnEnergieWens.nl bieden wij een luisterend oor voor al uw energiewensen. Onze visie is simpel: de klant staat centraal. Daarom krijgt u bij ons altijd een persoonlijk adviseur toegewezen. Wij luisteren zorgvuldig naar uw behoeften en stemmen hier zodoende een passend traject op af. Doordat wij met eigen installateurs werken, kunnen wij dit traject volledig naar uw wensen inrichten en kunnen wij de installatiekwaliteit waarborgen. Wij houden van transparantie en willen de energietransitie voor onze klanten zo duidelijk mogelijk in kaart brengen. U krijgt van ons eerlijk en betrouwbaar advies. Geen poespas.. gewoon ‘rechttoe rechtaan’. Persoonlijke service, advies op maat en betrouwbaarheid, dat kunt u van ons verwachten!


Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

"Een tevreden klant, dat geeft ons energie!"


Onze garanties

Bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand komen vaak flinke investeringen kijken. Wij van MijnEnergieWens.nl zijn ons hier goed van bewust en snappen daarom dat kwaliteitsgarantie een belangrijke factor speelt in uw beslissingsproces. Om u een handje op weg te helpen, vindt u hieronder een transparant overzicht van onze garanties.
hoe-duurzaam-zijn-zonnepanelen

Productgarantie

Goedkoop is duurkoop. Dit geldt zeker voor producten die hun waarde op de langere termijn moeten terugverdienen. Wij kiezen er daarom voor om alleen kwalitatieve producten van gerenommeerde fabrikanten aan te bieden. Al onze producten zijn voorzien van een CE-keurmerk en komen standaard met lange garanties. Zo krijgt u bijvoorbeeld 20 jaar productgarantie en 30 jaar vermogensgarantie op onze zonnepanelen. Klik hieronder voor alle specifieke productgaranties.
zonnepanelen-monteur-team

Servicegarantie

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel! Om deze reden wordt er bij MijnEnergieWens.nl alleen gewerkt met eigen installateurs. Hierdoor zijn wij niet alleen flexibel, maar kunnen wij ook snel handelen; voor, tijdens en na installatie! Al onze installateurs zijn gecertificeerd waardoor wij de montagekwaliteit van uw systeem kunnen waarborgen. Bij ons wordt standaard gewerkt volgens de  NEN1010, NEN3140 en SCOPE12 voorschriften. Verder profiteert u bij ons  van 1 jaar gratis onderhoud!

Samen voor groen

Bij MijnEnergieWens.nl wordt het milieu een warm hart toegedragen. Wij vinden het van belang dat groene energie toegankelijk is voor iedereen en denken daarom graag mee met onze klanten. U ontvangt bij ons een luisterend oor, advies op maat en een eerlijke prijs die in lijn staat met de kwaliteit die wij leveren. Het doel van MijnEnergieWens.nl is om onze klanten te kunnen voorzien van een totaalbesparingsplan. Wij zijn momenteel daarom hard bezig om het huidige assortiment (zonnepanelen, laadpalen, airco's) uit te breiden met nog meer energiebesparende producten.
"Ik ben dit bedrijf ooit gestart met het idee een verschil te kunnen maken tegen de opwarming van de aarde. Door mensen te helpen bij hun duurzame energietransitie, proberen wij ons steentje bij te dragen."