team-mijnenergiewens

Elektromonteur

Locatie: Elst

Fulltime dienstverband

Wat je doet

Samen met 2 collega's vorm je een vast team. Dagelijks leggen jullie één of meerdere installaties. Jij houdt je bezig met de plaatsing van de omvormer, het kabeltraject, het werk in de meterkast en het contact met de klant. Als elektromonteur zie je erop toe dat er veilig gewerkt wordt en aan het eind van de dag loop je de hele installatie na; als alles klopt en de klant blij is zit jullie werk erop. Op de loods bereid je je voor op de volgende dag; je pakt de materialen die je nodig hebt en zorgt dat de loods er netjes bij ligt.

Afwisseling gegarandeerd

Elk huis is anders en elke klant heeft andere wensen. Het is aan jou om samen met de klant te kijken hoe je de installatie het beste kan aanpakken; de klant vertrouwt op jouw kennis en kunde. Jouw einddoel is natuurlijk om een blije klant achter te laten met een mooie installatie. Directe vragen van de klant of je team los je op. Jij bent de specialist maar je bent niet alleen. Je andere collega's staan altijd voor je klaar!

Werk aan de toekomst

Zonnepanelen zijn nog maar het begin. We werken aan een ecosysteem waarmee we mensen optimaal laten profiteren van de oneindige energie van de zon. Nu leg je zonnepaneleninstallaties met je team, straks komen daar onder andere laadpalen en thuisbatterijen bij. We groeien hard en doen dit het liefst met onze eigen mensen!

MijnEnergieWens eigen monteurs

Jij werkt

Professioneel en goed voorbereid

Als Elektromonteur bij MijnEnergieWens.nl begin je in ons eigen opleidingscentrum. Hier leren we je alles over ons bedrijf, onze kwaliteitsstandaarden en onze manier van werken. Als je nog geen ervaring hebt met zonnepanelen leren we je er alles over. Heb je deze ervaring al wel dan focussen we ons op de werkwijze en standaarden die al onze Elektromonteurs hanteren. Je krijgt een eigen werkbus en de beste, nieuwe gereedschappen; alles om optimaal je werk te kunnen doen.

Jij hebt

  • Een mbo-diploma richting elektrotechniek (minimaal niveau 2).
  • Werkervaring in de elektrotechniek.
  • Een klantvriendelijke houding; jij bent het aanspreekpunt van de klant en loopt samen de hele installatie door.

En bent

  • Nauwkeurig; je doet je best om binnen de beschikbare tijd de kabels zo mooi mogelijk weg te werken.
  • Niet bang voor werken op hoogte; je ondersteunt waar nodig je collega’s op het dak.
  • Woonachtig in de omgeving van Arnhem.

Werken bij MijnEnergieWens.nl

Nieuwe technieken stellen ons in staat om de wereld van energie op z'n kop te zetten. Energie begint bij de mensen thuis, dagelijks door MijnEnergieWens.nl. Dit doen wij met een team van gedreven professionals, in een omgeving waarin je elke dag het maximale uit jezelf kan halen.

Vragen over de vacature Elektromonteur? Stel ze telefonisch of via WhatsApp aan Massimo via +31 6 13455185, hij helpt je graag verder.

Wie zijn wij?

MijnEnergieWens.nl is een hecht team dat zich inzet voor elkaar en voor de klant. Onze missie is simpel: Met een glimlach consumenten en bedrijven persoonlijk begeleiden en adviseren over het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand. Wij geloven er samen in dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen binnen de energietransitie in Nederland!

Wij zoeken jou!

Solliciteer snel & direct via:

Telefonisch: +31 6 13455185

Mail: massimo@mijnenergiewens.nl