team-mijnenergiewens

Zakelijke aanschaf, steeds populairder en nu nog aantrekkelijker!

De voordelen van zonnepanelen, laadpalen en accu's zonder investering.

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Zonnepanelen huren, het persoonlijke MKB totaalpakket 

Met ons leaseplan kan uw bedrijf eigen zonne-energie opwekken, opslaan in accu's en het wagenpark 100% duurzaam laten rijden dankzij moderne laadpalen. Duurzaam, met een hoog rendement en helemaal klaar voor de toekomst. Wat nog mooier is? Zonnepanelen leasen is altijd zonder investering. Een totaalpakket met de financiële gemakken waar bedrijven vandaag de dag behoefte aan hebben. 

Nog geen accu of laadpalen nodig? Geen probleem. De keuze voor zonnepanelen leasen kan volledig worden gepersonaliseerd en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bepaal zelf wat het beste bij uw onderneming pas

ALL-inclusive zonnepanelen leasen?

Klaar voor een zelfvoorzienende, decentrale toekomst?

Bereid je bedrijf voor op een duurzame en voordelige toekomst. Het complete leaseplan voor zonnepanelen bestaat uit: 

  • Zonnepanelen op het dak, zonder investering;
  • Laadpalen voor je elektrische wagenpark
  • Accu's voor de opslag van je zonne-energie
  • Met BLIQ haalt u nog meer uit uw accupakket


Tegelijk geniet je natuurlijk van de hoogste opbrengst uit zonnepanelen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van zonne-energie voor bedrijven. Door zonnepanelen te leasen profiteer je zonder eigen vermogen, toch van alle voordelen die zonne-energie met zich meebrengen.

manager-overleg

Uw persoonlijke adviseur

Zoals u van ons gewend bent, houden wij van persoonlijk contact. Massimo heeft zich gespecialiseerd in de zakelijke markt, zo is hij op de hoogte van alle benodigde normeringen, certificaten en weet hij slimme ''trucjes'', zodat u nog meer financiële voordelen haalt uit uw MKB-totaalpakket. Mede hierdoor is Massimo dé perfecte adviseur voor uw plan (om op een duurzame manier) geld te verdienen.

Wist u dat, Massimo binnen 2 werkdagen contact met u opneemt?

In het kort: Hoe ziet dit traject er eigenlijk uit?

Offerte aanvragen

U vraagt een offerte aan, Massimo (onze zakelijke adviseur) neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. Massimo is dit gehele traject uw persoonlijke adviseur. Hierdoor is alles duidelijk voor beide partijen en ontstaat er geen miscommunicatie. Samen gaan jullie kijken naar welke oplossingen het beste bij u past.

Vragenlijst en offerte

Nadat u telefonisch contact hebt gehad met Massimo, ontvangt u van ons een digitale vragenlijst. Wij vragen u om deze vragenlijst in te vullen en aan ons te retourneren, zodat wij vervolgens een offerte kunnen opstellen en eventueel alvast een aantal veranderingen door kunnen geven (denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een verzwaring van uw hoofdaansluiting). 

Offerte doornemen en fysieke afspraak

Nadat u onze offerte heeft ontvangen, heeft u naar alle waarschijnlijkheid een hoop vragen. Daarom plannen we eerst een telefonisch moment in, zodat we een hoop van deze vragen kunnen beantwoorden. Tijdens dit telefoongesprek stellen wij ook voor om een fysieke afspraak in te plannen, zodat we kennis kunnen maken, de situatie van dichtbij kunnen bekijken en eventuele vervolgvragen kunnen beantwoorden. 

Waarom nu pas een fysieke afspraak?

Hier hebben wij een korte, maar duidelijke uitleg voor. Namelijk: uit onze ervaring is gebleken dat een fysieke afspraak met onze adviseur cruciaal is, maar veel meer effect heeft als we dit in een later stadium inplannen. 

Is alles naar wens?

Bent u tevreden met het opgestelde plan en de offerte? Dat is mooi. We gaan samen kijken naar een geschikte datum om het systeem op te leveren, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van alle (groene) voordelen. 

Service & nazorg

Zodra het systeem is opgeleverd, houdt ons contact natuurlijk nog niet op! Wij streven ernaar om uw systeem binnen twee werkdagen monitor-ready te maken, zodat u het systeem kunt uitlezen. Daarnaast verzorgen wij de jaarlijkse inspecties en is uw adviseur dagelijks bereikbaar voor al uw vragen. 

Mogelijkheden per sector

vve-vergadering-zonnepanelen

VVE

Steeds meer VVE'ers nemen contact met ons op voor het gezamenlijk investeren in zonnepanelen en/of laadpalen. Samen kijken we naar jullie persoonlijke wensen en mogelijkheden en geven we (indien gewenst) een informatie presentatie op locatie. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?
boer-met-zonnepanelen

Agrarisch

Bent u werkzaam en/of vertegenwoordigd u de agrarische sector? Dan is investeren in zonnepanelen en/of laadpalen erg interessant. Het verbruik is vaak hoof en met zonnepanelen bespaart u direct op uw hoge energierekening. Wij helpen u met een persoonlijke plan op maat! 
makkelijk-overstappen

Pandeigenaar

Er zijn veel mogelijkheden voor pandeigenaren. Zo kunt u zonnepanelen kopen (of huur/koop), zodat u direct bespaart op uw energiekosten. Steeds populairder worden ook laadpalen, hier geldt een lage investering. Daar tegenover staat een snel en hoog rendement. Benieuwd naar de mogelijkheden?
verhuur-aan-mkb

Verhuur aan MKB

Bent u pandeigenaar en verhuurd u uw pand aan zakelijke partijen? Dan zijn er veel mogelijkheden Een extra voordeel hiervan is dat u ervoor kunt kiezen om de stroom te leveren aan de huurder of dat u de huur verhoogt, dit betekent uiteraard extra inkomsten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfels over de haalbaarheid?

Niks is te gek!

In dit filmpje is te zien hoe wij zonnepanelen plaatsen op een dijk! MijnEnergieWens.nl is een 'luisterend oor voor al uw energiewensen' en wilt elk project de kans geven om uitvoerbaar te maken. Wij kijken per project en/of klant naar de wensen en mogelijkheden en maken vanuit daar een plat op maat.

In het kort: de voordelen per productgroep

Dylan-noom-zonnepanelen-kopen

Zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen? U bespaart direct op de energierekening en ook als de salderingsregeling vervalt blijft het interessant, omdat je de opgewekte stroom direct kunt gebruiken! Daarnaast zijn er verschillende subsidies mogelijk. Geen zorgen.. Wij helpen!
dion-van-den-dam-profiel-2

Laadpalen

Zakelijke laadpalen worden steeds populairder. De investering is relatief laag, maar het rendement en de terugverdientijd zijn (naast het gemak) erg aantrekkelijk. Zo kun je werknemers bijvoorbeeld gratis laten laden, maar wel een tarief rekenen voor ''vreemden''.
growatt-batterij-aanschaffen

Accu's & BLIQ

We gaan er steeds meer naartoe, dat systemen automatisch worden aangestuurd, zodat u het meeste rendement behaald uit uw investering. BLIQ is marktleider in het aansturen van batterijen en werkt goed samen met de accu pakketten die wij aanbieden. 

Voordelen zonnepanelen leasen

Steeds meer bedrijven stappen over op duurzame energie van eigen dak. Logisch, want dankzij de grote oppervlakte van een bedrijfsdak is er veel ruimte voor zonnepanelen. Anders dan thuis, profiteer je op het bedrijf iedere werkdag van zonnepanelen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van zonnepanelen leasen? Wij hebben hieronder een opsomming gemaakt, namelijk: 

  • Energie besparen en geld verdienen. Zonnepanelen leasen zonder financiële investering;
  • Tot de overeenkomst is verlopen zijn wij de eigenaar van het systeem. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor reparaties, onderhoud en garanties;
  • Overdag zonne-energie opwekken en direct gebruiken. De optimale vorm van efficiency en kostenbesparing;
  • Betaal een vast bedrag per maand met een vaste looptijd. Zonnepanelen leasen zonder verrassingen.


In een tijd waarin de energiekosten onbetaalbaar worden, is een duurzame leaseconstructie voor onder andere zonnepanelen buitengewoon interessant. Hierdoor bespaart u direct zonder dat u financieel hoeft te investeren. Daarnaast houden wij uw systeem in topconditie, zolang de overeenkomst loopt. Ontdek de aantrekkelijke financiële mogelijkheden van zonnepanelen leasen bij MijnEnergieWens.nl.

Veelgestelde vragen over het MKB leaseplan

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.