team-foto-website

Zakelijke aanschaf, steeds populairder en nu nog aantrekkelijker!

De voordelen van zonnepanelen, laadpalen en accu's op een rij.

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Zakelijk aanschaf aantrekkelijk?

Voor bedrijven is zonnepanelen kopen de laatste jaren erg aantrekkelijk geworden. Ondernemers zien direct hun energierekening fors dalen. Dat is maar goed ook, want de energiekosten zijn de afgelopen tijd flink opgelopen. Bedrijven hebben de grote verantwoordelijkheid hun CO2-uitstoot drastisch te verlagen. Heb je een bedrijfspand met een geschikt dak of moet het pand voldoen aan het energielabel C voor kantoren? Dan is de zakelijke aanschaf van zonnepanelen en laadpalen nog aantrekkelijker geworden en misschien wel de oplossing voor jou!

Waarom zakelijk aanschaffen?

Investeren in duurzaamheid, steeds meer bedrijven geloven er in. Je bedrijf krijgt een ''groene'' uitstraling en niet onbelangrijk.. vaak is het financieel ook voordelig om duurzame producten aan te schaffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag samen naar de beste oplossing. Zo geniet je zakelijk van een hoog rendement en 100% groene energie. 

manager-overleg

Uw persoonlijke adviseur

Zoals u van ons gewend bent, houden wij van persoonlijk contact. Massimo heeft zich gespecialiseerd in de zakelijke markt, zo is hij op de hoogte van alle benodigde normeringen, certificaten en weet hij slimme ''trucjes'', zodat u nog meer financiële voordelen haalt uit uw MKB-totaalpakket. Mede hierdoor is Massimo dé perfecte adviseur voor uw plan (om op een duurzame manier) geld te verdienen.

Wist u dat, Massimo binnen 2 werkdagen contact met u opneemt?

In het kort: Hoe ziet dit traject er eigenlijk uit?

Offerte aanvragen

U vraagt een offerte aan, Massimo (onze zakelijke adviseur) neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. Massimo is dit gehele traject uw persoonlijke adviseur. Hierdoor is alles duidelijk voor beide partijen en ontstaat er geen miscommunicatie. Samen gaan jullie kijken naar welke oplossingen het beste bij u past.

Vragenlijst en offerte

Nadat u telefonisch contact hebt gehad met Massimo, ontvangt u van ons een digitale vragenlijst. Wij vragen u om deze vragenlijst in te vullen en aan ons te retourneren, zodat wij vervolgens een offerte kunnen opstellen en eventueel alvast een aantal veranderingen door kunnen geven (denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een verzwaring van uw hoofdaansluiting). 

Offerte doornemen en fysieke afspraak

Nadat u onze offerte heeft ontvangen, heeft u naar alle waarschijnlijkheid een hoop vragen. Daarom plannen we eerst een telefonisch moment in, zodat we een hoop van deze vragen kunnen beantwoorden. Tijdens dit telefoongesprek stellen wij ook voor om een fysieke afspraak in te plannen, zodat we kennis kunnen maken, de situatie van dichtbij kunnen bekijken en eventuele vervolgvragen kunnen beantwoorden. 

Waarom nu pas een fysieke afspraak?

Hier hebben wij een korte, maar duidelijke uitleg voor. Namelijk: uit onze ervaring is gebleken dat een fysieke afspraak met onze adviseur cruciaal is, maar veel meer effect heeft als we dit in een later stadium inplannen. 

Is alles naar wens?

Bent u tevreden met het opgestelde plan en de offerte? Dat is mooi. We gaan samen kijken naar een geschikte datum om het systeem op te leveren, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van alle (groene) voordelen. 

Mogelijkheden per sector

vve-vergadering-zonnepanelen

VVE

Steeds meer VVE'ers nemen contact met ons op voor het gezamenlijk investeren in zonnepanelen en/of laadpalen. Samen kijken we naar jullie persoonlijke wensen en mogelijkheden en geven we (indien gewenst) een informatie presentatie op locatie. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?
boer-met-zonnepanelen

Agrarisch

Bent u werkzaam en/of vertegenwoordigd u de agrarische sector? Dan is investeren in zonnepanelen en/of laadpalen erg interessant. Het verbruik is vaak hoof en met zonnepanelen bespaart u direct op uw hoge energierekening. Wij helpen u met een persoonlijke plan op maat! 
makkelijk-overstappen

Pandeigenaar

Er zijn veel mogelijkheden voor pandeigenaren. Zo kunt u zonnepanelen kopen (of huur/koop), zodat u direct bespaart op uw energiekosten. Steeds populairder worden ook laadpalen, hier geldt een lage investering. Daar tegenover staat een snel en hoog rendement. Benieuwd naar de mogelijkheden?
verhuur-aan-mkb

Verhuur aan MKB

Bent u pandeigenaar en verhuurd u uw pand aan zakelijke partijen? Dan zijn er veel mogelijkheden Een extra voordeel hiervan is dat u ervoor kunt kiezen om de stroom te leveren aan de huurder of dat u de huur verhoogt, dit betekent uiteraard extra inkomsten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfels over de haalbaarheid?

Niks is te gek!

In dit filmpje is te zien hoe wij zonnepanelen plaatsen op een dijk! MijnEnergieWens.nl is een 'luisterend oor voor al uw energiewensen' en wilt elk project de kans geven om uitvoerbaar te maken. Wij kijken per project en/of klant naar de wensen en mogelijkheden en maken vanuit daar een plat op maat.

In het kort: de voordelen per productgroep

Dylan-noom-zonnepanelen-kopen

Zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen? U bespaart direct op de energierekening en ook als de salderingsregeling vervalt blijft het interessant, omdat je de opgewekte stroom direct kunt gebruiken! Daarnaast zijn er verschillende subsidies mogelijk. Geen zorgen.. Wij helpen!

dion-van-den-dam-profiel-2

Laadpalen

Zakelijke laadpalen worden steeds populairder. De investering is relatief laag, maar het rendement en de terugverdientijd zijn (naast het gemak) erg aantrekkelijk. Zo kun je werknemers bijvoorbeeld gratis laten laden, maar wel een tarief rekenen voor ''vreemden''.

growatt-batterij-aanschaffen

Accu's & BLIQ

We gaan er steeds meer naartoe, dat systemen automatisch worden aangestuurd, zodat u het meeste rendement behaald uit uw investering. BLIQ is marktleider in het aansturen van batterijen en werkt goed samen met de accu pakketten die wij aanbieden. 

Voordelen zakelijke aanschaf

Steeds meer bedrijven stappen over op duurzame energie van eigen dak. Logisch, want dankzij de grote oppervlakte van een bedrijfsdak is er veel ruimte voor zonnepanelen. Anders dan thuis, profiteer je op het bedrijf iedere werkdag van zonnepanelen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van zonnepanelen leasen? Wij hebben hieronder een opsomming gemaakt, namelijk: 

  • Verbeter direct je energielabel; 
  • Overdag zonne-energie opwekken en direct gebruiken. De optimale vorm van efficiency en kostenbesparing;
  • Profiteer van de subsidies. geen zorgen wij ondersteunen u hierin; 
  • Verduurzaam je bedrijf.


In een tijd waarin de energiekosten onbetaalbaar worden, is een duurzame aanschaf van onder andere zonnepanelen buitengewoon interessant. Hierdoor bespaart u direct.