Zakelijke aanschaf, steeds populairder en nu aantrekkelijker!

De voordelen van zonnepanelen, laadpalen en accu's zonder investering.

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Zonnepanelen huren, het persoonlijke MKB totaalpakket 

Met ons leaseplan kan uw bedrijf eigen zonne-energie opwekken, opslaan in accu's en het wagenpark 100% duurzaam laten rijden dankzij moderne laadpalen. Duurzaam, met een hoog rendement en helemaal klaar voor de toekomst. Wat nog mooier is? Zonnepanelen leasen is altijd zonder investering. Een totaalpakket met de financiële gemakken waar bedrijven vandaag de dag behoefte aan hebben. 

Nog geen accu of laadpalen nodig? Geen probleem. De keuze voor zonnepanelen leasen kan volledig worden gepersonaliseerd en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bepaal zelf wat het beste bij uw onderneming pas

ALL-inclusive zonnepanelen leasen?

Klaar voor een zelfvoorzienende, decentrale toekomst?

Bereid je bedrijf voor op een duurzame en voordelige toekomst. Het complete leaseplan voor zonnepanelen bestaat uit: 

  • Zonnepanelen op het dak, zonder investering;
  • Laadpalen voor je elektrische wagenpark
  • Accu's voor de opslag van je zonne-energie
  • Met BLIQ haalt u nog meer uit uw accupakket


Tegelijk geniet je natuurlijk van de hoogste opbrengst uit zonnepanelen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van zonne-energie voor bedrijven. Door zonnepanelen te leasen profiteer je zonder eigen vermogen, toch van alle voordelen die zonne-energie met zich meebrengen.

Uw persoonlijke adviseur

Zoals u van ons gewend bent, houden wij van persoonlijk contact. Massimo heeft zich gespecialiseerd in de zakelijke markt, zo is hij op de hoogte van alle benodigde normeringen, certificaten en weet hij slimme ''trucjes'', zodat u nog meer financiële voordelen haalt uit uw MKB-totaalpakket. Mede hierdoor is Massimo dé perfecte adviseur voor uw plan (om op een duurzame manier) geld te verdienen.

Wist u dat, Massimo binnen 2 werkdagen contact met u opneemt?

In het kort: Hoe ziet dit traject er eigenlijk uit?

Offerte aanvragen

U vraagt een offerte aan, Massimo (onze zakelijke adviseur) neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op. Massimo is dit gehele traject uw persoonlijke adviseur. Hierdoor is alles duidelijk voor beide partijen en ontstaat er geen miscommunicatie. Samen gaan jullie kijken naar welke oplossingen het beste bij u past.

Vragenlijst en offerte

Nadat u telefonisch contact hebt gehad met Massimo, ontvangt u van ons een digitale vragenlijst. Wij vragen u om deze vragenlijst in te vullen en aan ons te retourneren, zodat wij vervolgens een offerte kunnen opstellen en eventueel alvast een aantal veranderingen door kunnen geven (denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een verzwaring van uw hoofdaansluiting). 

Offerte doornemen en fysieke afspraak

Nadat u onze offerte heeft ontvangen, heeft u naar alle waarschijnlijkheid een hoop vragen. Daarom plannen we eerst een telefonisch moment in, zodat we een hoop van deze vragen kunnen beantwoorden. Tijdens dit telefoongesprek stellen wij ook voor om een fysieke afspraak in te plannen, zodat we kennis kunnen maken, de situatie van dichtbij kunnen bekijken en eventuele vervolgvragen kunnen beantwoorden. 

Waarom nu pas een fysieke afspraak?

Hier hebben wij een korte, maar duidelijke uitleg voor. Namelijk: uit onze ervaring is gebleken dat een fysieke afspraak met onze adviseur cruciaal is, maar veel meer effect heeft als we dit in een later stadium inplannen. 

Is alles naar wens?

Bent u tevreden met het opgestelde plan en de offerte? Dat is mooi. We gaan samen kijken naar een geschikte datum om het systeem op te leveren, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van alle (groene) voordelen. 

Service & nazorg

Zodra het systeem is opgeleverd, houdt ons contact natuurlijk nog niet op! Wij streven ernaar om uw systeem binnen twee werkdagen monitor-ready te maken, zodat u het systeem kunt uitlezen. Daarnaast verzorgen wij de jaarlijkse inspecties en is uw adviseur dagelijks bereikbaar voor al uw vragen. 

Twijfels over de haalbaarheid?

Niks is te gek!

In dit filmpje is te zien hoe wij 

In het kort: de voordelen per productgroep

Zonnepanelen

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

Laadpalen

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

Accu's & BLIQ

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

Voordelen zonnepanelen leasen

Steeds meer bedrijven stappen over op duurzame energie van eigen dak. Logisch, want dankzij de grote oppervlakte van een bedrijfsdak is er veel ruimte voor zonnepanelen. Anders dan thuis, profiteer je op het bedrijf iedere werkdag van zonnepanelen. Wat zijn de belangrijkste voordelen van zonnepanelen leasen? Wij hebben hieronder een opsomming gemaakt, namelijk: 

  • Energie besparen en geld verdienen. Zonnepanelen leasen zonder financiële investering;
  • Tot de overeenkomst is verlopen zijn wij de eigenaar van het systeem. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor reparaties, onderhoud en garanties;
  • Overdag zonne-energie opwekken en direct gebruiken. De optimale vorm van efficiency en kostenbesparing;
  • Betaal een vast bedrag per maand met een vaste looptijd. Zonnepanelen leasen zonder verrassingen.


In een tijd waarin de energiekosten onbetaalbaar worden, is een duurzame leaseconstructie voor onder andere zonnepanelen buitengewoon interessant. Hierdoor bespaart u direct zonder dat u financieel hoeft te investeren. Daarnaast houden wij uw systeem in topconditie, zolang de overeenkomst loopt. Ontdek de aantrekkelijke financiële mogelijkheden van zonnepanelen leasen bij MijnEnergieWens.nl.

Veelgestelde vragen over het MKB leaseplan

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.