team-foto-website

Zakelijke aanschaf? Wij helpen u graag verder!

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Wat past het best bij mij en wat zijn

mijn mogelijkheden?

Wilt u zakelijk een van onze producten aanschaffen? Wij begeleiden u van "A (t/m) Z". Welk product past het best bij uw object, welke financiële mogelijkheden zijn er (denk bijvoorbeeld aan subsidies), wij zorgen voor de installatie en niet onbelangrijk.. wij zorgen ook voor de nazorg. Kiest u voor onze Huur/Koop optie? Dan ontvangt u tien jaar lang gratis onderhoud op uw systeem!

Waar bent u naar op zoek?

Huur/koop

Geen investering, maar wel direct besparen op uw energierekening. Huur/Koop is populairder dan ooit en nu nog aantrekkelijker!

Koop

Zonnepanelen en laadpalen direct kopen blijft interessant. Heeft u voldoende liquide middelen? Dan is dit de voordeligste optie voor u!

MijnEnergieWens eigen monteurs

Combineer met laadpalen

Onze zakelijke klanten kunnen extra rendement behalen door middel van een investering in laadpalen. Tegen een lage investering van deze laadpaal(en) verkoopt u deze stroom aan de afnemers. Dit kunnen bijvoorbeeld werknemers zijn, maar ook zeker ''vreemde'' gebruikers. De laadpaal staat namelijk openbaar.

Wist u dat: u extra rendement behaalt met uw laadpaal in combinatie met zonnepanelen?

Over ons


    Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


    Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.


Mogelijkheden per sector

vve-vergadering-zonnepanelen

VVE

Steeds meer VVE'ers nemen contact met ons op voor het gezamenlijk investeren in zonnepanelen en/of laadpalen. Samen kijken we naar jullie persoonlijke wensen en mogelijkheden en geven we (indien gewenst) een informatie presentatie op locatie. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

boer-met-zonnepanelen

Agrarisch

Bent u werkzaam en/of vertegenwoordigd u de agrarische sector? Dan is investeren in zonnepanelen en/of laadpalen erg interessant. Het verbruik is vaak hoof en met zonnepanelen bespaart u direct op uw hoge energierekening. Wij helpen u met een persoonlijke plan op maat! 

makkelijk-overstappen

Pandeigenaar

Er zijn veel mogelijkheden voor pandeigenaren. Zo kunt u zonnepanelen kopen (of huur/koop), zodat u direct bespaart op uw energiekosten. Steeds populairder worden ook laadpalen, hier geldt een lage investering. Daar tegenover staat een snel en hoog rendement. Benieuwd naar de mogelijkheden?

verhuur-aan-mkb

Verhuur aan MKB

Bent u pandeigenaar en verhuurd u uw pand aan zakelijke partijen? Dan zijn er veel mogelijkheden Een extra voordeel hiervan is dat u ervoor kunt kiezen om de stroom te leveren aan de huurder of dat u de huur verhoogt, dit betekent uiteraard extra inkomsten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021