team-foto-website

(ook) alles weten over de financiële mogelijkheden?

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Geldzaken:

wat zijn de mogelijkheden?

Wij beseffen heel goed dat een investering in een van onze producten niet over een nacht ijs gaat. Het is een flinke investeren die bijdraagt aan een duurzame toekomst, maar vaak ook financiële voordelen kent. Zo bespaart u momenteel met zonnepanelen al snel 1.200,- en zorgen onze airco's ervoor dat u niet meer hoeft te verwarmen met gas. Benieuwd naar alle voordelen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. 

  Wij zijn een luisterend oor voor al uw energiewensen en wij geloven dat onze kerntaak hierin is om u als klant op een goede manier te adviseren. Naast het goede advies uitbrengen omtrent onze producten is het bespreken van de financiële mogelijkheden ook belangrijk. Hieronder vindt u alle mogelijkheden en brengen wij u graag in contact met een van onze partners en specialist in het uitbrengen van financieel advies op maat. 

Direct vrijblijvend advies


Welke mogelijkheden zijn er?

Subsidies

Verschillende gemeentes bieden subsidies aan. Via onderstaande link kunt u bekijken wat de actuele subsidies in uw gemeente zijn en vindt u meer informatie.

Geld lenen

Via onze partner: duurzaamgefinancierd.nl heeft u geen eigen spaargeld nodig, wordt u eigenaar van het product en is het toegankelijk voor iedereen. Dat is fijn!

advies op maat

Via onze samenwerking met Bugter & De Vries, kunt u telefonisch een gratis financieel advies op maat krijgen. Waar wacht u nog op en kies voor zeker!

Duurzaamheidslening

Wilt u uw woning verduurzamen? Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler en draagt u bij aan een beter milieu.

MijnEnergieWens eigen monteurs

0% BTW voor zonnepanelen

Vanaf 2023 rekenen wij een 0% btw tarief voor zonnepanelen. Dit geldt niet voor andere producten en/of het vervangen van meterkasten. Voor alle voorwaarden kunt u het best contact opnemen met uw persoonlijke adviseur.

Over MijnEnergieWens.nl

Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.

makkelijk-overstappen

Even voorstellen

Wij, Maarten de Vries en Guus Bugter, zijn sinds 1990 actief in de financiële dienstverlening. In 2000 zijn we begonnen met Bugter & de Vries - financieel advies. Sinds die tijd is er enorm veel gebeurd en gewijzigd in de financiële sector. Na meer dan 20 jaar ervaring heeft Bugter & de Vries bewezen een stabiele en betrouwbare partij te zijn.

Wij adviseren en bemiddelen in onder andere:

   - Hypotheken

   - Verzekeringen

   - Spaar- en beleggingsrekeningen

   - Financieel advies

Prijsbewust makelaars

Maak gebruik van onze expertise.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in

Wat kunt u verwachten?

Stap 1: u vult het contactformulier in

Stap 2: Nadat u het formulier heeft ingevuld, neemt een van onze adviseur binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op

Let op: Voor een financieel adviesgesprek verwijzen wij u graag naar Bugter & De Vries

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!
Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.
Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021