team-foto-website

Waterontharders van MijnEnergieWens.nl

3 jaar

Toonaangevende ervaring

1.000+

Tevreden klanten

25 jaar

Garantie

Alles perfect geregeld

Een fantastische

installatiedag

Wij hebben eigen gecertificeerde monteurs. Hierdoor kunnen wij een stabiele, hoge kwaliteit garanderen.

GRATIS

30 dagen op proef

Wij weten zeker dat u tevreden gaat zijn met onze producten. Daarom krijgt u onze producten gratis 30 dagen op proef.

100%

achteraf betalen!

Betaal pas, nadat het project 100% naar tevredenheid is opgeleverd. Dat is pas zeker zijn van uw investering!

Wat is een waterontharder?

De waterontharder wordt steeds populairder in Nederland. Wij bieden twee varianten aan en ze zorgen er beide voor dat kalk zich niet meer aan uw leidingen, kranen, tegels en huishoudelijke apparaten kan hechten. Dit zorgt voor een jaarlijkse besparing van uw waterrekening (dit kan oplopen tot maar liefst € 500,-). Daarnaast zorgt een waterontharder er ook voor dat onder andere uw sanitair langer mee gaat. 

MijnEnergieWens.nl is een luisterend oor voor al uw energiewensen. Wij willen u een totaal besparingsplan kunnen aanbieden en wij geloven dat dit product hier zeker in thuis hoort. Wij hebben ervoor gekozen om twee verschillende modellen aan te bieden. Hierdoor blijft het overzichtelijk en kunnen wij een product aanbieden die voor iedereen toegankelijk is. 

Let op: momenteel leveren wij de (magnetische) waterontharder (met montage) alleen bij de aanschaf van zonnepanelen en/of een airco. Zonder montage kunnen wij de magnetische waterontharder wel naar u verzenden (levertijd: 1 werkdag). De waterontharder met filter is wel los te bestellen.  

Onze waterontharders

Waterontkalker op basis van een filter (nu tijdelijk niet leverbaar!)

Inclusief montage!

€ 2350,-
€ 1.999,-

Waterontkalker (klein) op basis van een magneet

Cheapest on the market

€ 250,-
€ 199,-

Over MijnEnergieWens.nl

Wij zijn dé specialist die u ''van A (t/m) Z'' ondersteunt tijdens de energietransitie.


Met ons ''van A (t/m) Z beleid'' ontzorgen wij u in alles en is het enige wat wij u vragen om te doen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ervaringen van klanten

Voordat ik het doorhad werd ik al op de hoogte gesteld door MijnEnergieWens.nl, er lagen namelijk allemaal bladeren op mijn dak. Met het eerste jaar ''Deluxe'' onderhoudsabonnement werd dit gratis verholpen!
Daniella uit Elst review van 22 september 2020
Stichting Zonnegarant heeft mij het gevoel gegeven dat ik voor zekerheid zou kiezen. Een onafhankelijke Stichting die mijn systeem in de gaten houdt en te lage opbrengst direct en automatisch terugstort op mijn rekening, geweldig!

Mike uit Beuningen review van 12 februari 2021
Prettig contact gehad met de verkoopmedewerkers van MijnEnergieWens.nl. Voor de zekerheid hebben ze bij mij thuis kosteloos een tweede technische schouw uitgevoerd, dit vond ik een erg goede service.

Frans uit Doetinchem review van 23 januari 2021