maxicool-logo

Over Maxicool

Over Maxicool

Vele twijfelen toch aan de kwaliteit van Chinese producten, maar om u een indruk te geven over MaxiCool, zijn hier een paar feiten opgesomd. De meeste airco’s worden in China geproduceerd ook bekende merken fabriceren daar. Natuurlijk zijn er kwaliteitsverschillen en zijn er airco’s op de markt die u beter niet kan kopen. Soms moeten geïmporteerde airco’s worden vermeden. Deze worden meestal geproduceerd door kleine fabrikanten in China met weinig of geen kwaliteitsinspecties.

De fabriek die MaxiCool-airco’s produceert heeft een oppervlakte van 2.000 hectare en heeft 80.000 werknemers. De fabriek produceert er jaarlijks 2 miljoen en exporteert de airco’s over de hele wereld. Deze fabriek is ISO-gecertificeerd en is een van de grootste bedrijven in China. Kwaliteit, garantie en levering van onderdelen zijn van cruciaal belang bij het voortbestaan van zo’n groot bedrijf.

Sterke Prijs / Kwaliteitsverhouding

Het merk Maxicool bestaat al een hele tijd en heeft als doel om kwalitatief hoogwaardige, betaalbare airconditioners te leveren voor de particuliere en commerciële markt. Maxicool biedt verschillende modellen voor slaapkamers, woonkamers en werkruimtes. Deze modellen kunnen niet alleen koelen of verwarmen, maar ook ontvochtigen en ventileren.

 

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!