midea-logo

Over midea

Over midea

Wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Alle elementen zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. De veertig eigen laboratoria testen elk product uitvoerig op onder andere het effect op de gezondheid en milieuvriendelijkheid.

Groot in industriële toepassing

In totaal levert Midea jaarlijks 33 miljoen sets airconditionings-apparaten. Midea is daarnaast één van ‘s werelds toonaangevende producenten van industriële koelmachines in zowel standaard als special made configuratie. Met export naar meer dan 150 landen en een totaal aantal medewerkers van meer dan 126.000 is Midea toonaangevend in de wereld van industriële producten.

Klimaattechniek Nederland

Midea Nederland B.V. is onderdeel van VB Klimaattechniek B.V.  VB Klimaattechniek B.V. is al sinds 1992 dé partner voor een perfect binnenklimaat. Als leverancier van het totaalpakket in airconditioning, luchtbehandeling én warmteterugwinning, zet zij een stap vooruit naar een schonere toekomst. Sinds 2004 is VB Klimaattechniek BV de officiële distributeur van Midea Airconditioning binnen Nederland.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!