growatt-logo

De garantie van een Growatt omvormer

Growatt

De Growatt omvormer is een nog jonge speler in de markt van omvormers. Growatt is in 2010 opgericht. Growatt heeft inmiddels een substantieel marktaandeel in Nederland. Growatt is de standaard omvormer die wij aanbieden voor serieel geschakelde systemen. Installatie technisch en kwa storingen zijn wij in de loop der jaren enorm enthousiast geworden van de Growatt omvormer.

Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. De Growatt omvormers zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. De belangrijkste daarvan is dat Growatt omvormers geen ventilator bevatten. Daardoor gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze zeer stil (geluidloos). Growatt richt zich specifiek op kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke zonnestroom omvormers.

De product garantie die u op een Growatt omvormer krijgt is 10 jaar.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!