Garantie Enphase

Enphase is in vergelijking tot andere moderne merken al wat langer in de markt. Enphase werd voorheen vooral gebruikt bij grootschalige projecten. Het Enphase systeem is namelijk het veiligste systeem op de markt. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor het Enphase systeem. Met dit systeem kunt u namelijk in een later stadium het aantal zonnepanelen uitbreiden, een batterij aansluiten . Daarnaast is het zoals eerder gezegd het veiligste systeem op de markt en men is onder andere door deze redenen bereid om een grotere investering te doen in een zonnepanelensysteem.

Wat is Enphase?

Zoals gezegd bieden wij standaard Enphase aan in onze offertes. Wij zijn groot voorstander van het Enphase systeem. Onderstaand leggen wij u de verschillende functionaliteiten uit en de voordelen hiervan.

> Klaar voor de toekomst

Met Enphase producten is uw systeem gemakkelijk aan te passen en flexibel te ontwerpen. Zelfs tijdens de installatie kan het ontwerp nog worden aangepast. Mocht u in de toekomst uw systeem willen uitbreiden door nog meer zonnepanelen te plaatsen? Dan is dit geen enkel probleem. Voor kleine budgetten is installatie al binnen bereik, zelfs al vanaf één zonnepaneel.

> Parallel geschakeld

Het Enphase systeem is parallel geschakeld. Dit betekent dus dat de zonnepanelen individueel van elkaar werken. Dit komt door de Micro-omvormers van Enphase. Wij plaatsen de Micro-omvormers namelijk direct achter de panelen. Dit heeft een aantal voordelen die Enphase kenmerken. Hier komen wij later nog even op terug.

> Envoy-S (Metered)

Naast de Micro-omvormers wordt er bij Enphase ook altijd een Envoy-S of Envoy-S Metered geplaatst. De Envoy is het brein achter het systeem. Het verzamelt, controleert, communiceert voortdurend met uw micro-omvormers om de best mogelijke prestaties te garanderen. Wij plaatsen altijd een Envoy-S Metered. In principe heeft de Metered dezelfde functionaliteiten, maar onderscheidt zich met de volgende eigenschappen:

1.) Inzicht waar uw groene stroom naartoe gaat. Direct verbruik in de woning, teruggeleverd aan de energiemaatschappij of opslag van uw batterij.

2.) Inzicht in uw stroomverbruik en inzicht waar de verbruikte energie vandaan komt (uw zonnepanelen, energiemaatschappij of batterij).

3.) U heeft met de Envoy-S Metered ook de mogelijkheid om in de toekomst een Enphase accu aan te sluiten. De verwachting is dat dit in de toekomst (als de salderingsregeling komt te vervallen) interessant gaat worden. Met een batterij bent u eigenlijk uw eigen energieleverancier. Met een batterij bent u in staat om overdag geproduceerde energie op te slaan, zodat u ook 's avonds en in de ochtend uw eigen geproduceerde energie kunt gebruiken. Zo wordt u nog minder afhankelijk van uw huidige energie maatschappij. Met de opslag van uw eigen geproduceerde energie bent u voorbereid op de toekomst:

> Kans op stijgende elektriciteitskosten of verandering in uw energie consumptie

> Een verandering of verdwijnend beleid voor saldering, het proces dat u geld ontvangt wanneer uw overtollige stroom naar het energiebedrijf gaat.

> Enphase zet veiligheid voorop!

Enphase Micro-omvormers worden onderling verbonden met 230 Volt bekabeling. Hierdoor is er een minimaal risico op brandgevaar. Dat gevaar is wel aanwezig bij de hoog-voltage gelijkstroom-bedrading van de traditionele omvormer-systemen.

De software van Enphase beschikt zelfs over een ingebouwd detectiesysteem voor eventuele defecten in de bedrading. Enphase Micro-omvormers worden direct aangesloten op uw bestaande elektriciteitsnet.

> Besparen? Neem het zelf in de hand met de MyEnlighten-app van Enphase

Uw stroomverbruik wordt veel inzichtelijker met de Enphase MyEnlighten-app. Dat levert u reele besparingen op. U kunt het gebruik per maand of met intervallen van bijvoorbeeld 15 minuten bekijken. Zo kunt u patronen herkennen en ziet u meteen waar u eventueel onnodig stroom verbruikt. Zonne-energie is geen vrijbrief om alle lichten te laten branden. Wees dus zuinig met stroom en bespaar nog meer.

Uw zonnepanelen uitrusten met Enphase technologie heeft minimaal drie voordelen: De hoogste betrouwbaarheid, uitstekende prestaties en het hoogste rendement op uw investering. Daarom is Enphase de slimste keus in zonne-energie.

Over Enphase

Enphase Energy, opgericht in 2006 in Californië, vindt dat schone energie voor iedereen beschikbaar moet zijn. Dankzij onze technologische innovaties zijn wij in staat om voor elk budget een duurzame oplossing in zonne-energie aan te bieden. ''Kwaliteit, betrouwbaarheid, gemak en veiligheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf''. Met een energie systeem van Enphase behaalt u het maximale uit uw investering en bent u tevens voorbereid op de toekomst.

Daarnaast ontvangt u op de Envoy 5 jaar product garantie en op de Micro-omvormers 25 jaar product garantie. Dat is pas zeker zijn van uw investering!

Tot slot

Wij bieden het Enphase systeem standaard aan. U ontvangt van ons altijd drie offertes, namelijk een offerte met een Growatt omvormer, met een SolarEdge omvormer en met een Enphase systeem (Enphase heeft namelijk geen omvormer) en is hierdoor geluidloos. Heeft u meer vragen over Enphase en de mogelijkheden hiervan? In onze kennisbank hebben wij meer informatie over bijvoorbeeld de Micro-omvormers van Enphase.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!