solaredge-logo

SolarEdge omvormer

Over SolarEdge

In 2006 bedacht SolarEdge een revolutionaire manier om energie te produceren en beheren in PV-systemen. Momenteel is SolarEdge wereldmarktleider op het gebied van high-performance smart energy technologie. Door de eersteklas technische expertise en met een constante focus op innovatie, creëren wij smart energy oplossingen ’that power our lives' en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren.

Visie 

SolarEdge is van mening dat het voortdurend verbeteren van de manier waarop we energie produceren en beheren, zal leiden tot een betere toekomst voor ons allemaal.

Product betrouwbaarheid

25 jaar garantie op power optimizers en 12 jaar garantie op omvormers, te verlengen naar 20 of 25 jaar. De producten en componenten van SolarEdge worden grondig getest en geëvalueerd in testcabines voor versnelde veroudering. De betrouwbaarheidsstrategie omvat bedrijfseigen applicatie specifieke IC's (ASIC).

Wereldwijde aanwezigheid

PV-systemen geïnstalleerd in meer dan 130 landen. Verkoop via toonaangevende distributeurs en installatiebedrijven. 24/7 bereikbaarheid via call centers. Lokale teams van sales, service en trainingsexperts. Wereldwijde productiemogelijkheden door eersteklas elektronicafabrikanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Als wereldleider op het gebied van slimme energietechnologieën zet SolarEdge zich in voor een duurzame wereld en voldoet volledig aan de internationale normen voor kwaliteit en controle, ethisch gedrag en milieubescherming.

Financieel betrouwbaar

Erkend door grote banken en financiële instellingen wereldwijd. SolarEdge (SEDG) wordt verhandeld op de NASDAQ. Een wereldwijd toonaangevende fabrikant van PV-omvormers, dankzij sterke en stabiele financiën in combinatie met geavanceerde technologie.

Bedrijfscijfers 

Meer dan 2,5 miljoen omvormers en meer dan 60 miljoen power optimizers geleverd wereldwijd. Het monitoringplatform van SolarEdge neemt permanent meer dan 1,5 miljoen PV-installaties in de hele wereld waar

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!