eurener-zonnepaneel-kopen

Over Eurener zonnepanelen

Eurener is hét vaste paneel dat wij onze klanten aanbieden. Wij werken lang samen met Eurener en hebben hierdoor een goede relatie kunnen opbouwen. Door de feedback vanuit ons en de klant worden er aanpassingen in de productie doorgevoerd en daarnaast krijgen wij voorrang op het nieuwste van het nieuwste!

Eurener zonnepaneel kopen

Eurener zonnepanelen worden al sinds 1997 geproduceerd. Het is dan ook een van de pioniers op dit gebied. De panelen worden vaak gebruikt door installateurs bij huishoudens en bedrijven. We keken naar de voordelen en de kwaliteiten van deze zonnepanelen.

Het segment waar de panelen onder vallen

Hoog segment. De panelen worden geleverd met een opbrengst van maximaal 320 Wp. Daarmee behoort het paneel tot het hogere segment. Doordat er geen goedkope Chinese kwaliteit wordt geleverd betaal je meer voor deze panelen.

De voordelen van deze panelen

  • De panelen voldoen aan strenge Europese eisen. De zonnepanelen van Eurener worden binnen Europa geproduceerd en daardoor moet er aan strenge Europese eisen worden voldaan bij de productie. Die eisen hebben betrekking op onder andere de mate waarmee het milieu wordt belast, maar ook op de rechten van de arbeiders die de zonnepanelen moeten maken.
  • De panelen zijn gemaakt op Europees weer. Daar waar veel zonnepanelen worden gemaakt voor landen waar de zon overvloedig schijnt worden de panelen van Eurener gemaakt voor landen waar het ook vaak minder zonnig is. Gefilterd daglicht dus. Het zijn dan ook panelen die standaard een wat hogere opbrengst hebben.

Waar te koop

De particulier koopt deze panelen via ons en wij kopen ze in grotere getallen in bij onze groothandel. Het is belangrijk dat u rekening houdt met een gecertificeerde installateur, zodat u aanspraak maakt op de garanties. MijnEnergieWens.nl werkt met eigen gecertificeerde installateurs. 

De temperatuur coëfficiënt

  • Isc: 0,039%/ graden Celsius
  • Uoc: -0,29% / graden Celsius
  • Pmax -0,42 % / graden Celsius

De product- en vermogensgarantie

Er wordt een productgarantie van 15 jaar afgegeven. Dit is een hoge garantie die men afgeeft onder de voorwaarden dat er door een gecertificeerde installateur wordt geplaatst en onderhouden. Omdat wij premium partner zijn van Eurener is deze garantie verlengd naar 20 jaar productgarantie!

De vermogensgarantie van de panelen bedraagt standaard 25 jaar. Daarbij mag je er rekening mee houden dat de panelen per jaar een bepaald percentage zullen teruglopen in rendement. Omdat wij premium partner zijn van Eurener is deze garantie verlengd naar 30 jaar vermogensgarantie!

De tolerantie van de Eurener panelen

De tolerantie van de Eurener panelen is +3 procent.

Tier klasse

Doordat de panelen al sinds behoorlijk wat jaren worden gemaakt en een bewezen stabiel rendement hebben vallen deze panelen onder de Tier 1 klasse. De panelen worden dan ook graag geïnstalleerd door installateurs die een voorkeur hebben voor kwaliteit van Europese bodem.

Het rendement van de panelen

De panelen van Eurener hebben een behoorlijk hoog rendement. Men werkt met monokristallijn panelen die een rendement tot 320 Wp hebben. Het gaat dan om zogeheten 60 cells zonnepanelen. Dat zorgt ervoor dat je de panelen in een termijn tussen de 8 en 10 jaar weer kan terugverdienen.

 

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!