foto-dylan-noom-zonnepaneel

Zonnepanelen kopen bij MijnEnergieWens.nl

Zonnepanelen kopen, alles geregeld bij MijnEnergieWens.nl

Momenteel is het aanschaffen van zonnepanelen heel erg populair. Dit is opgemerkt door diverse investeerders en bedrijven. Niet ieder bedrijf gaat even goed om met klanten die zonnepanelen willen kopen, helaas is het voor ons ook onmogelijk om aan te geven welk bedrijf wel ”goed” is en welk bedrijf minder goed is. Wel kunnen wij u laten zien en vertellen waar wij voor staan en wat wij doen, als u kiest voor het aanschaffen van zonnepanelen bij MijnEnergieWens.nl.


*Steeds meer huishoudens kiezen er tegenwoordig voor om zonnepanelen aan te schaffen, omdat zonnepanelen gewoon een geweldige opbrengst genereren.

Wat zijn zonnepanelen

Wat zijn zonnepanelen, wat zijn de beste zonnepanelen en is er eigenlijk wel verschil tussen de ruime keuze die de markt de consument tegenwoordig geeft? Het antwoord hierop is moeilijk te geven, aangezien er tegenwoordig zoveel bedrijven zijn die zonnepanelen aanbieden, wel is het zo dat het verschil tussen de verschillende merken (van uw complete systeem) groot (kan) zijn. MijnEnergieWens.nl biedt enkel de beste merken aan, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de opbrengst van uw zonnepanelen.

De voordelen van zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen? Wat zijn de voordelen van zonnepanelen en waarom zou u kiezen voor een zonnesysteem van MijnEnergieWens.nl;

Lagere energierekening

Door zonnepanelen wekt u gemakkelijk uw eigen elektriciteit op. U hoeft dus niet meer volledige energie van de energieleverancier te bekostigen. In de lente en zomer kunt u normaal gesproken uw eigen huishouden volledig voorzien van eigen opgewekte elektriciteit. Natuurlijk zijn deze winsten in het begin om uw duurzame investering terug te verdienen. Bij ons is de terugverdientijd van uw duurzame investering gemiddeld tussen de 4,5 en 6,5 jaar, daarna bespaart u gemiddeld zo’n €750,- per jaar!

Co2 uitstoot beperken

De energie die opgewekt wordt door zonnepanelen is groene energie. Bij het opwekken komen geen Co2 stoffen vrij. Hierdoor bespaart u per jaar gemiddeld 60 kilogram Co2 per m2 zonnepaneel. Zo draagt u ook nog bij aan het verduurzamen van de wereld.

Hogere woningwaarde

Door te investeren in zonnepanelen verhoogt u de waarde van uw woning. U krijgt namelijk een hoger energielabel als u zonnepanelen heeft aangeschaft. Immers hoeft de koper van uw woning geen moeite en investering meer te doen, maar profiteert hij wel van een lage energierekening. Gemiddeld schaffen huishoudens in Nederland 10 zonnepanelen aan, over heel Nederland genomen heeft dit gezorgd voor een gemiddelde waardestijging van uw woning van maar liefst €12.000,-

Lange levensduur

Tegenwoordig hebben zonnepanelen een lange levensduur. U heeft zeker 25 jaar profijt van zonnepanelen en wij garanderen u zelfs 80% van het vermogen naar 25 jaar! Met onze gemiddelde terugverdientijd van 5,5 jaar heeft u maar liefst 19,5 jaar lang winst!

Weinig onderhoud nodig

Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Het meeste vuil wat op de panelen komt, wordt voor een gedeelte weggespoeld door de regen die wij kennen in ons land, maar helaas is dit niet genoeg. Wij geven standaard na oplevering van uw zonnesysteem één jaar lang Gratis onderhoud. Hierin komen wij onder andere één keer per jaar uw zonnepanelen reinigen. Wilt u meer weten over het onderhoud wat wij Gratis verzorgen?


Wij zijn er vanaf de aanvraag tot en met de oplevering van uw systeem

Wij noemen dit liever ons ‘’Van (A T/M Z) Beleid’’ in de sub titel ben ik namelijk de nazorg vergeten die wij bieden, wij bieden iedere klant (nadat de installatie is voltooid) namelijk helemaal gratis één jaar lang onderhoud aan. Kort samengevat is dit waar MijnEnergieWens.nl voor staat.

Allemaal leuk, maar wat hebben wij u nou écht te bieden?

U kiest natuurlijk niet zomaar voor MijnEnergieWens.nl, wij hebben daarom gekeken naar relevante toevoegingen aan uw persoonlijke offerte;

 1. Eigen gecertificeerde installateurs, binnen 2 tot 4 weken professioneel dezelfde dag gerealiseerd.
 2. Wij regelen kosteloos uw BTW teruggave T.W.V. €125,-
 3. Onze specialisten zijn 7 dagen per week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.
 4. Kosteloos leveren van uw complete zonnesysteem.
 5. Standaard één jaar lang Gratis onderhoud na oplevering van uw systeem.
 6. Wij bieden u aan om kosteloos in termijnen te betalen, bekijk al onze betaalmogelijkheden.
 7. Wij garanderen u een lage terugverdientijd van slechts tussen de 4 en 6 jaar!

Oké, ik ben zover, hoe ziet het proces er eigenlijk uit?

Wij zijn natuurlijk blij als u voor ons kiest. Wij streven er naar om het proces voor onze klant zo makkelijk en duidelijk mogelijk te laten verlopen. Wij denken dit te kunnen doen door de ervaring die we hebben opgebouwd. Daarnaast, zoals u heeft kunnen lezen in dit artikel, bieden wij een aantal fraaie ’extraatjes’ aan. Hierdoor is het niet alleen praktisch, maar ook voordeliger om te kiezen voor MijnEnergieWens.nl. Ik vergeet misschien wel het aller belangrijkste te vermelden; de communicatie. Wij denken dat communicatie het belangrijkste aspect is vanaf het begin tot en met de nazorg die wij bieden, daarom zijn onze specialisten 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Het proces;

Stap 1. U vraagt kosteloos een vrijblijvende zonnepanelen offerte aan.

Stap 2. U ontvangt binnen 2 werkdagen een gepersonaliseerde offerte.

Stap 3. Onze specialist neemt twee dagen na dagtekening van de offerte telefonisch contact met u op, zodat we samen de offerte kunnen doornemen en eventueel een fysieke afspraak kunnen inplannen.

Stap 4. Bent u tevreden met de offerte? Dat vinden wij fijn! Onze voorkeur gaat uit naar een fysieke technische schouw*, zodat u ook gelijk kennis kunt maken met ons bedrijf. Mocht dit u (om wat voor reden dan ook) niet uitkomen, dan kunnen wij de technische schouw ook digitaal uitvoeren. Wij plannen met u een dag in voor de technische schouw. Als deze dag voor beide partijen akkoord is versturen wij u een bevestigingsmail met daarin een betaallink van €75,- Excl. Btw & reiskosten (0,19 cent per km vanaf Uden). Let op: Als u akkoord gaat met de offerte, dan brengen wij deze kosten in mindering. In dat geval is de technische schouw dus gratis.

Stap 5. Is de technische schouw uitgevoerd en gaat u akkoord met de offerte? Daar zijn wij blij mee! Onze specialist zal gelijk proberen om een datums met u af te spreken voor de installatie. Daarnaast zal de specialist ook gelijk vragen voor welke betaalmogelijkheid u wilt kiezen. (mochten de afspraken niet (direct) telefonisch ingepland kunnen worden), zullen wij naar wens van de klant op een ander moment manier contact opnemen.

Stap 6. U ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraken per mail.

Stap 7. In een aparte mail ontvangt u de factuur, nadat u een keuze heeft gemaakt in één van onze betaalmogelijkheden zullen wij de betaling hierop aanpassen. Let op: u dient deze factuur goed te bewaren voor onze btw teruggave service.

Stap 8. De installatie dag is aangebroken, onze monteurs zullen uw zonnesysteem dezelfde dag professioneel installeren.

Stap 9. Nadat de installatie is voltooid, ontvangt u van onze partner een vragenlijst die u dient in te vullen, zodat zij de btw teruggave voor u kunnen regelen. Let op: Hier zijn verder geen kosten aan verbonden en is voor u helemaal gratis!

Stap 10. Wij hopen dat u helemaal tevreden aan het genieten bent van uw opbrengst. Wij sturen u een mail met daarin de vraag om een recensie formulier in te vullen, dit duurt slechts 1 minuut en u maakt kans op €50,- Cashback! Hiermee proberen wij onze service te continu te verbeteren.

Wist u dat, als u ons aanraadt bij familie, vrienden en/of kennissen u (per aangebrachte klant*) €100,- verdient met onze Friends4Friends actie?

Is er iets niet duidelijk, wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Technische schouw* (Gratis)

Voordat u akkoord bent met uw zonnepanelen offerte proberen wij alles op afstand te regelen. Om er zeker van te zijn dat alles in orde is plannen wij een afspraak met u in, één van onze installateurs komt dan langs voor een technische schouw, dit doen wij zodat er op de installatie dag geen materiaal ontbreekt of dat er iets onvoorziens aan het licht komt. Dit bezoek duurt niet langer dan 15 a 30 minuten en is helemaal gratis. De installateur bekijkt de situatie, overlegt een aantal dingen met u en maakt eventueel aanpassingen op de offerte. Om u een beeld te geven wat de installateur allemaal gaat bekijken hebben wij voor u een aantal ‘’werkzaamheden’’ op een rijtje gezet;

 1. De installateur bekijkt of de zonnepanelen geplaatst kunnen worden volgens het gemaakte leg plan.
 2. Wat is de beste locatie voor de omvormer.
 3. Hoe lopen de kabels van de zonnepanelen naar de omvormer en van de omvormer naar de meterkast (de installateur probeert er altijd voor te zorgen dat u geen enkele kabel ziet).
 4. Moeten er (volgende de NEN-normen) aanpassingen worden verricht aan de meterkast, dit is altijd in overleg met de bewoner.

Mocht er uit de technische schouw blijken dat aanpassingen noodzakelijk zijn, zullen wij dit altijd met de bewoner overleggen. Er zullen nooit (zonder overleg met de klant) extra kosten in rekening worden gebracht!

Wij geven u graag nog wat extra tips voor zonnepanelen

 1. Milieu centraal heeft een handige checklist (PDF) met aandachtspunten gemaakt voor het telefonische gesprek met onze specialist over uw persoonlijke offerte.
 2. De stroom die u aan het elektriciteitsnet levert kunt u wegstrepen tegenover de stroom die u van hen afneemt. Dit heet salderen. Deze regeling verandert (stapsgewijs) vanaf 2025.
 3. De overheid stimuleert het energiezuinig maken van uw woning. Bijvoorbeeld met financiële regelingen en gemeentelijke subsidies voor zonnepanelen. Bent u benieuwd wat er mogelijk is in 2023? Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur.
 4. Wist u dat, uw woning met zonnepanelen een beter energielabel krijgt, waardoor uw woning extra in waarde stijgt?

 

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

 • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
 • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
 • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!