easyfix-logo

EasyFix Solar onderconstructie

Over EasyFix Solar

EasyFix Solar levert constructies voor zonnesystemen die brandveilig zijn en bestand tot windkracht 12. Ze voldoen aan de eisen van de nieuwe NEN7250 en scope 12. De systemen zijn montagevriendelijk en bieden veel flexibiliteit in ontwerp. Zo zijn alle paneelafmetingen toepasbaar en kunnen panelen zowel in portrait als in landscape geplaatst worden, waarbij de panelen uitsluitend in de ‘sweet spot’ bevestigd worden en nooit op de hoeken.
 De systemen hebben oog voor behoud van ecologie en landschappelijke inpassing.
 Naast de genoemde systemen op deze website kunnen wij ook systemen voor specifieke toepassingen engineeren.

Wanneer gebruiken wij EasyFix Solar?

EasyFix Solar is gespecialiseerd in het ontwikkelen van ''speciale'' projecten. Zij zorgen voor onderconstructie op maat. Wilt u uw panelen plaatsen tegen een muur of wilt u zonnepanelen plaatsen met een grondsysteem? Wij zorgen er samen met EasyFix Solar voor dat wij uw project kunnen realiseren.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!