solar-construct-logo

SolarConstruct onderconstructie

Samenwerken op alle fronten. Daar staat Solar Construct Nederland voor. Binnen onze compacte organisatie met directe en korte lijnen hebben wij graag persoonlijk contact. Zowel intern als extern. Niet voor niets zijn al onze systemen ontwikkeld in nauw overleg met partners uit de markt. En deze samenwerking gaat nog veel verder. Wij werken samen met partners in heel Europa en daarbuiten!

Innovatieve montagesystemen van Solar Construct Nederland

Met het door ons ontwikkelde montagesysteem voor zonnepanelen spelen we in de op de behoefte van installateurs en groothandels. Voorheen alleen met een systeem voor schuine daken, tegenwoordig ook met oplossingen voor op platte daken. Samen met installateurs zoeken we continu naar antwoorden op specifieke vragen. Van logistiek tot administratie: service staat bij ons met hoofdletters geschreven. Bij ons kunt u uitgaan van een plezierige en effectieve samenwerking!

Assembleren met een maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met ons montagesysteem streven we een belangrijk maatschappelijk doel na: de druk op de fossiele brandstoffen verminderen. Bij Solar Construct Nederland gaan we graag nog een stap verder in het nemen van onze verantwoordelijkheid. Daarom werken we voor de assemblage van onze systemen nauw samen met sociale werkplaatsen. Inmiddels zijn dit drie werkplaatsen. Met de groei die ons bedrijf doormaakt, groeit ook de werkgelegenheid. Gemiddeld hebben 60 medewerkers een dagtaak aan het assembleren van de verschillende onderdelen. Medewerkers die misschien wel een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, maar héél dicht bij ons product staan. Eén voor één zijn ze scherp, gemotiveerd en vooral gepassioneerd.

Maximaal gecertificeerd & optimaal gecalculeerd

Als het ergens op zekerheid aankomt, is het wel bij werken op hoogte. Ook bij de toepassing van het montagesysteem voor PV-panelen. In de ontwikkeling en doorontwikkeling van onze systemen betrekken we specialisten. Met name installateurs die als geen ander de dagelijkse praktijk kennen. Een innovatie introduceren we dus pas wanneer de bedrijfszekerheid is gewaarborgd. Onze systemen laten we dan ook uitgebreid testen en certificeren door onafhankelijke instanties, zoals BDA, TNO en KIWA. Tevens voldoen onze materialen aan NEN 7250, die prestatie-eisen stelt aan de bouwkundige aspecten van systemen voor zonne-energie. Een eigen kwaliteitsmanager houdt continu zicht op onze hoge eisen.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!