esdec-logo

Esdec onderconstructie

Esdec is de bekenste en meest gebruikte onderconstructie in Nederland. Esdec is een aantal jaar geleden overgenomen door een investeringsmaatschappij, mede hierdoor zijn ze ook gaan uitbreiden naar Europa en de rest van de Wereld & zijn er plannen voor het naar de beurs gaan in New York. U ontvangt op de onderconstructie van Esdec 20 jaar productgarantie, dit komt door het gebruik van aluminium. De onderconstructie is licht maar niet kapot te krijgen en maakt het hierdoor ideaal voor uw dak!

Wij gebruiken Esdec Clickfit Evo voor het plaatsen van zonnepanelen op de schuine daken. Voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken gebruiken via SolarConstruct & voor het plaatsen van speciale systemen (zoals bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen op uw wand) gebruiken wij Easyfix. Hierdoor brengen wij het beste van het beste samen en gebruiken wij de specialisatie van bedrijven om u het beste te bedienen.

Reactie plaatsen

Combineer & profiteer!

Wilt u meerdere producten en/of diensten bij ons afnemen? Maak gebruik van onze combi-deals! Let op: U maakt ook aanspraak op onze combi-deals, als u op een later moment producten en/of diensten bij ons afneemt. Vraag naar de mogelijkheden bij uw persoonlijke adviseur!

  • Zonnepanelen, verdien geld met uw duurzame investering.
  • Laadpalen, Bespaar (nog meer) op uw ''tankkosten'' en dat gewoon aan huis!
  • Airco's, verwarm & verkoel uw woning. Wel zo prettig!